Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.512
- 2.924
- 2.313
Kardeşim mesele para değil adam 2-2.5a fenere verdi adamı
İşte bende onu merak ediyorum.Sence seneye şampiyonlar liginde olmazsak kimi tercih eder?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim mesele para değil adam 2-2.5a fenere verdi adamı
istersen bunu rizeli arkadaşlara paslayalım,onlardan biriyle de konus.ki bunlardan biri ayrıca Galatasaraylı.her macını izleyenler bu yorumda daha cok hemfikir.mücadeleci ve hırslı kimliği bilhassa elmander gibirizede elmander gibi oynayan adam mı? hiç alakaları yok
Sebep?Öyle birsey mümkün değil ocakta imza attıramazsın
Ne 2si rtas 1milyona veriyorsa versin AhahahahRizeye yeni teklif yapmaliyiz. Ya 2 milyona ver yada seneye bedava aliriz diye..
Bu arada antudakilerde kuduruyor hahahah
Fatih hoca olduğu sürece bizi tercih ederİşte bende onu merak ediyorum.Sence seneye şampiyonlar liginde olmazsak kimi tercih eder?
Fatih hoca olduğu sürece bizi tercih eder
ömer bayram ve ahmet çalık bence de takasta kullanılmalıydı ama deniz türüç için de kullanılabilir bu ikisi.ya da sivaslı emre kılınç için.
ömer bayram ve ahmet çalık bence de takasta kullanılmalıydı ama deniz türüç için de kullanılabilir bu ikisi.ya da sivaslı emre kılınç için.
Hemen alıntılayalım dünkü mesajımıÖyle uyuz oldum ki bu hasan kartala, forvet falan almicaksin, diagneyle 1 sene daha götürüp devre arası vedata beleş imza attiracaksin ebesininkini görecek .