Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arttırıyorum haftaya giyer diyorum. Hasan parayı sever..

Gerçi Bu hasan tam bir psiko. Kadro disi filan da birakabilir. Vedatin kararini çok sinirli bir sekilde açikladigini düsünüyorum. Telefon görüsmesinde neler oldugunu tahmin edebiliyorum. Bu hasan silah çikarip telefona dayamis bile olabilir .

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Rodop, Serdar olayini da ilk vermisti. Sanirim Canatar ile iyi iliskileri var.

Anadolu topçuları bile feneri kabul etmiyor üstelik adamlar gitse 4-5 katı maaş alacak ona rağmen gitmiyor. Teşekkürler vizyon reis

50210

rizeli ve iyi Galatasaraylı abilerden birinin yorumu

50208
basaksehir macına gidip izlemiş biri stattan.ANTUDAKİ MALLAR DA OKUSUN

Son düzenleme:
Valla kusura bakmayın.
Daha 2 sene önceki Spor Toto 1.Lig topçusu Galatasaray'da oynayamaz.
Şu Anadolu kazıklarını yemeyi bırakın artık yeter be..
Kaç kişiyi aldın kaçı tuttu?
Bi Trabzon'dan alınanlar iyi çıktı.
Onun dışında parmakla sayamazsın.
Galatasaray'ı batıran Anadolu takımından yapılan transferlerdir.
Daha yeni Diagne'den kazık yenildi.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ndiayenin yerini doldurmadik, fernando mariano nagatomo gitmedi. diagne ve belhanda bile gitmedi.

daha hala vedat goygoyu yapiliyor inanilir gibi degil.

sanki yabanci sayilan vedati alsan takim kurtulacak. kilit mevkiler ve gitmesi gereken oyuncular belli.

Daha transfer sezonu yeni açıldı başkan. Bu kadar transfer olması bile iyi şimdilik. Zor transferler biraz daha uzuyor ki biz son dönemlerde açılıyoruz maraton koşucusu misali

ndiayenin yerini doldurmadik, fernando mariano nagatomo gitmedi. diagne ve belhanda bile gitmedi.

daha hala vedat goygoyu yapiliyor inanilir gibi degil.

sanki yabanci sayilan vedati alsan takim kurtulacak. kilit mevkiler ve gitmesi gereken oyuncular belli.
Birde bu muhabbet var; o dediklerin önce yapılsa n'olur, Vedat alındıktan sonra yapılsa n'olur?..Vedat alınsa da alınmasa da bunlar bir şekilde yapılmaya çalışılacak zaten. Kronolojik saplantılarlarla yürütülemez bu işler...

Valla kusura bakmayın.

Üstat Vedat'ı korumak için söylemiyorum ama transfermarkt'e girip Luyindama 2 yıl önce neredeymiş bir bak.

Birde bu muhabbet var; o dediklerin önce yapılsa n'olur, Vedat alındıktan sonra yapılsa n'olur?..Vedat alınsa da alınmasa da bunlar bir şekilde yapılmaya çalışılacak zaten. Kronolojik saplantılarlarla yürütülemez bu işler...
vedati artik bonservissiz baglamisken halledilmesi gereken önemli islere yönelip rizeli hasan kartala goy goy yaptirmamak lazim.

Vedatin 20/21 sezonundan itibaren türk olarak sayilacagi garantimi? TFF Fenere gitmiyor ve bize geliyor diye, onun gibi oyuncular gelecek sene yabanci saymaya calisirsa sasirmam

Valla kusura bakmayın.

"Galatasarayda oynamak istiyorum" diyen veya fbyi reddeden futbolcu olunca taraftar hemen abartmaya basliyor

Bazı renkdaslar 2m+ futbolcu takası teklif etmek lazım demisler Muric icin. Ne alakası var ya. Su saattenbsonra 5 kurus teklif edilmez. Sadece takas teklifi yapilmalı. Ayrica Sergen kardesimizi sikecilerin forumuna tasiyan forumdaki serefsizler kimse bi zahmet dsktirin gidin lan burdan.@Sergen Zeren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt