Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Günay resmen nükleer başlıklı füze göndermiş. :D

Hasan Kartal şimdi kucağa oturdu.

Ha ama bizim mallar gider yine 3.75 %20 pay vs ekler alırlar Vedat'ı.

Fakat yapmamız gereken hareket belli;

Vedat'ın bu davranışından sonra artık ipler kesinlikle bizim elimizde ve max. 2 milyon euro +artı oyuncu vs verip transferi bitirmeliyiz.

Vedat'ın duruşu diğer omurgasız anadolu topçularına da ders olsun.

Yanar döner olmaya gerek yok yeter ki bir duruşunuz olsun ve o duruşunuza bu taraftar inanırsa gecikmeli de olsa her türlü parçalıyı giyersiniz.

altyapı haricinde hiç bi futbolcuya fenerli,bjkli mallar gibi övgü dizmem.feghouliyi bile çok savundum,yeri geldi en az savunan oldum.onyekuruyu destekledim,sonra geri bastım.ben yabancı bi futbolcuya messi,ibrahimovic yakıstırması yapacak kadar dallama degilim ya.ama scout transferini överim.

Muriqi'nin açıklaması iyi mi oldu bilmiyorum, Albayrak'ın yazın sonuna doğru 3-3.5 civarına bitireceğini hepimiz biliyoruz. :)

1.5 + ömer + çalık > vedat

ozornwafor kesinlikle bunlara kiralanmamalı ellerinden gelen her kötülüğü yaparlar herife.
Ozornwafor'u Aykut'un takımına vermek lazım, en azından o defans oynatmasını biliyor. Bence Türkiye'de Ozornwafor için en ideal kiralık kulüp Konyaspordur.

Ozornwafor'u Aykut'un takımına vermek lazım, en azından o defans oynatmasını biliyor. Bence Türkiye'de Ozornwafor için en ideal kiralık kulüp Konyaspordur.

Aksine en son göndereceğimiz takım olmalı. Aykut ile fatih hocanın oyun planları taban tabana zıt.

Bazı renkdaslar 2m+ futbolcu takası teklif etmek lazım demisler Muric icin. Ne alakası var ya. Su saattenbsonra 5 kurus teklif edilmez. Sadece takas teklifi yapilmalı. Ayrica Sergen kardesimizi sikecilerin forumuna tasiyan forumdaki serefsizler kimse bi zahmet dsktirin gidin lan burdan.@Sergen Zeren
ya tasısınlar ,mühim değil.muriqi elmander gibi dedim diye dalga gecmişler güya,buna neremle güleyim?ama adam harbiden elmander gibi aha kanıtını da koydum,stattan izleyen rizeli Galatasaraylıların cogu aynı fikirde.ben en dogru yorumu yaptım vedat için.top indiriyo,servis yapıyo,fiziği güçlü,iyi mücadele ediyo,son vurusları iyi.hala da aynı yorumu yaparım.bundan ibrahimovic övgüsü cıkartan mallar düşünsün

50211

rizeli ve iyi Galatasaraylı abilerden birinin yorumu

basaksehir macına gidip izlemiş biri stattan.ANTUDAKİ MALLAR DA OKUSUN
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu saatten sonra albayrak 3,75 verirse direk istifa etsin,

1,5m euro dan fazla verilmemeli, oda 10 taksitle.

Aynen bizim uzun Nijeryalı kesinlikle Rize'ye gitmemeli.

Zaten başkanın ve hocalarının yaklaşımı ortada oraya asla kiralık genç göndermemeliyiz.

Ankaragücü veya Göztepe bu takımlar Ozornwafor için çok uygun takımlar. Aramızda iyi bu takımlarla başkanların açıklamaları vs.

Tercihim yurt dışında bir takıma gitmesinden yana ama buraları çözmesi için bizim lig veya bir alt lige de kiralanabilir.

Yeter ki gittiği takımda sezon boyunca oynanacak maçların %70'inde sahada olsun.

vedati artik bonservissiz baglamisken halledilmesi gereken önemli islere yönelip rizeli hasan kartala goy goy yaptirmamak lazim.
Öyle bir şey yok. Vedat niyetini bildirmiş ve rest çekmiş anlaşılan. Kulübü bizim teklifi kabul eder de bu defa biz yan çizersek, Vedat da yolunu yeniden çizebilir. Ha, keşke dediğin gibi olsa, şimdiden önümüzdeki sezon için söz kesilse, en alası olur ama umamıyorum doğrusu...

Rize transfer yapamıyor çünkü vedat'ı satıp para girişi olması lazım. Rize taraftarı topa tutuyormuş rize başkanını transferler nerede diye. Vedat'ı 3 milyon euro'ya satacaklar bence bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt