- 19 Mart 2014
- 29.685
- 31.079
- 2.718
Yusuf Günay resmen nükleer başlıklı füze göndermiş. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozornwafor'u Aykut'un takımına vermek lazım, en azından o defans oynatmasını biliyor. Bence Türkiye'de Ozornwafor için en ideal kiralık kulüp Konyaspordur.1.5 + ömer + çalık > vedat
ozornwafor kesinlikle bunlara kiralanmamalı ellerinden gelen her kötülüğü yaparlar herife.
Ozornwafor'u Aykut'un takımına vermek lazım, en azından o defans oynatmasını biliyor. Bence Türkiye'de Ozornwafor için en ideal kiralık kulüp Konyaspordur.
ya tasısınlar ,mühim değil.muriqi elmander gibi dedim diye dalga gecmişler güya,buna neremle güleyim?ama adam harbiden elmander gibi aha kanıtını da koydum,stattan izleyen rizeli Galatasaraylıların cogu aynı fikirde.ben en dogru yorumu yaptım vedat için.top indiriyo,servis yapıyo,fiziği güçlü,iyi mücadele ediyo,son vurusları iyi.hala da aynı yorumu yaparım.bundan ibrahimovic övgüsü cıkartan mallar düşünsünBazı renkdaslar 2m+ futbolcu takası teklif etmek lazım demisler Muric icin. Ne alakası var ya. Su saattenbsonra 5 kurus teklif edilmez. Sadece takas teklifi yapilmalı. Ayrica Sergen kardesimizi sikecilerin forumuna tasiyan forumdaki serefsizler kimse bi zahmet dsktirin gidin lan burdan.@Sergen Zeren
[/QUOTE]
![]()
rizeli ve iyi Galatasaraylı abilerden birinin yorumu
basaksehir macına gidip izlemiş biri stattan.ANTUDAKİ MALLAR DA OKUSUN
Öyle bir şey yok. Vedat niyetini bildirmiş ve rest çekmiş anlaşılan. Kulübü bizim teklifi kabul eder de bu defa biz yan çizersek, Vedat da yolunu yeniden çizebilir. Ha, keşke dediğin gibi olsa, şimdiden önümüzdeki sezon için söz kesilse, en alası olur ama umamıyorum doğrusu...vedati artik bonservissiz baglamisken halledilmesi gereken önemli islere yönelip rizeli hasan kartala goy goy yaptirmamak lazim.
Burda mevzu Anadolu takımları.Üstat Vedat'ı korumak için söylemiyorum ama transfermarkt'e girip Luyindama 2 yıl önce neredeymiş bir bak.
Hikmet Karaman ne kadar sevmesemde hücum oynatıyor Kayseri iyi alternatif olur bence kiralık olarakAksine en son göndereceğimiz takım olmalı. Aykut ile fatih hocanın oyun planları taban tabana zıt.