Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 defa anlattım anlamadı boşuna çabalama.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banega bizde zaten, bak bu kadar büyük konuşuyorum. Eğer gelmezse içinizden birine Numaralıdan Kombine alacağım. !
Öyle birsey mümkün değil ocakta imza attıramazsın
Adamlar simdiye kadarki tekliflerden daha az teklif edin yazmis ve senin dedigine bak...nerenle okudun?Ultraslan'da işin içine girdiyse heh tam Emre Akbaba olayına döndük yine.
Yine sokacaklar 4 milyon euro'yu bize.
Ya sen taraftar grubusun sanane kulübün transfer işlerinden baskı kurma yönetime alacaklarsa alırlar.
Yok Rize'de aslan var yok Kasımpaşa'da aslan var yok Alanya'da aslan var vs.
Salak salak işler![]()
yav ocakta ön protokol yapıp yaz transfer sezonu başlayınca resmi imzayı attırabiliyon da illa böyle açık açık yazmak lazım bunların anlayabilmesi için ocakta beleşe imzalattırırız yazınca kesinlikle anlamıyolar ne demek istenildiğiniTff den maddeyi paylasabilirmisin? Koca UEFA ve FIFA buna izin verirken, TFFin karsi cikmasi bana biraz tuhaf geliyor.
Adamlar simdiye kadarki tekliflerden daha az teklif edin yazmis ve senin dedigine bak...nerenle okudun?
Rakamı öylesine yazmıştım renkdas sakin ol oyuncu resmen maymun etti adamlari yarın çıkar şov yapar kadro dışı bırakırlar belkide ...O
O çapulcu baskan bozuntusuna 1.5m vermeye razısın yani oylemi? En fazla Ahmet Çalık falan takasta. O da arayıp yalvarirsa.
Banega bizde zaten, bak bu kadar büyük konuşuyorum. Eğer gelmezse içinizden birine Numaralıdan Kombine alacağım. !
Ben onlarin taktikiylemi oluyor dedim?Sanki onların verdiği taktikle oluyor bu transfer işleri.
Zaten aklı olan az teklif eder ama gör bak 4 milyon bize kaçınca konuşuruz yine.
talibimBanega bizde zaten, bak bu kadar büyük konuşuyorum. Eğer gelmezse içinizden birine Numaralıdan Kombine alacağım. !
Olabilir. Sakinleştirici bir kaç hap alır rahatlar. Bu tarz adamlar şovmendir. Herşey gösteriş. Sayko bile olamaz yani. Baktı para gidiyor. Tükürdüğünü yalar. Adam olsa Aten oyuncusunu mındar etmezdi.Gerçi Bu hasan tam bir psiko. Kadro disi filan da birakabilir. Vedatin kararini çok sinirli bir sekilde açikladigini düsünüyorum. Telefon görüsmesinde neler oldugunu tahmin edebiliyorum. Bu hasan silah çikarip telefona dayamis bile olabilir .
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ben onlarin taktikiylemi oluyor dedim?
Baski kuruyorlar diye birsey yazdin öyle olmadigini gösterdik
yav ocakta ön protokol yapıp yaz transfer sezonu başlayınca resmi imzayı attırabiliyon da illa böyle açık açık yazmak lazım bunların anlayabilmesi için ocakta beleşe imzalattırırız yazınca kesinlikle anlamıyolar ne demek istenildiğini