Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan'da işin içine girdiyse heh tam Emre Akbaba olayına döndük yine.

Yine sokacaklar 4 milyon euro'yu bize.

Ya sen taraftar grubusun sanane kulübün transfer işlerinden baskı kurma yönetime alacaklarsa alırlar.

Yok Rize'de aslan var, yok Kasımpaşa'da aslan var, yok Alanya'da aslan var vs.

Salak salak işler :mad:

rize başkanın sıktırmasın vedat'ın ayagına. resmen beni bu sene gs'ye vermezsen ben seneye beleş gidecem diyor

Tamam Vedatın yaptığı tam adamlık bir davranış ama 100 yıllık futbol kulüpleri de ciddi kurumlar. Bu saatten sonra para verilmesin sadece takas gibi sözler kusura bakmayın ama çocukça oluyor. Kulüp bir teklif yapmış şimdi dönüp artık o kadar da vermiyorum falan diyemez. He Vedat kafaya koyduysa ben lafımı yemem artık seneye kadar hiçbir yere gitmiyorum der olur ama sen böyle bir şey yaparsan Vedatı da kışkırtmış olursun ve zor durumda bırakırsın adamı. Durum şunu gösteriyor ki Rize 1-2 belki de 1 ay daha oyalayacak belki Vedatın fikri değişir diye. Sonrasında yaptığımız 3.750 teklifi kabul eder.

adam parayı değil kariyeri seçmiş bizi seçmiş febe eminim daha fazla para verdiği halde bizi seçmesi başarıya kariyere aç bir adam olduğunu gösterir.Böyle adamlar kendini sahada parçalar

Ultraslan'da işin içine girdiyse heh tam Emre Akbaba olayına döndük yine.

Yine sokacaklar 4 milyon euro'yu bize.

Ya sen taraftar grubusun sanane kulübün transfer işlerinden baskı kurma yönetime alacaklarsa alırlar.

Yok Rize'de aslan var yok Kasımpaşa'da aslan var yok Alanya'da aslan var vs.

Salak salak işler :mad:
Adamlar simdiye kadarki tekliflerden daha az teklif edin yazmis ve senin dedigine bak...nerenle okudun?

Tff den maddeyi paylasabilirmisin? Koca UEFA ve FIFA buna izin verirken, TFFin karsi cikmasi bana biraz tuhaf geliyor.
yav ocakta ön protokol yapıp yaz transfer sezonu başlayınca resmi imzayı attırabiliyon da illa böyle açık açık yazmak lazım bunların anlayabilmesi için ocakta beleşe imzalattırırız yazınca kesinlikle anlamıyolar ne demek istenildiğini

O

O çapulcu baskan bozuntusuna 1.5m vermeye razısın yani oylemi? En fazla Ahmet Çalık falan takasta. O da arayıp yalvarirsa.
Rakamı öylesine yazmıştım renkdas sakin ol oyuncu resmen maymun etti adamlari yarın çıkar şov yapar kadro dışı bırakırlar belkide ...

Sergen kardeşimize o küçücük beyniyle laf sokmaya çalışan o yozgatlı denen totosunu veren şeref yoksunu kim acaba.mk polyanası

Gerçi Bu hasan tam bir psiko. Kadro disi filan da birakabilir. Vedatin kararini çok sinirli bir sekilde açikladigini düsünüyorum. Telefon görüsmesinde neler oldugunu tahmin edebiliyorum. Bu hasan silah çikarip telefona dayamis bile olabilir .

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Olabilir. Sakinleştirici bir kaç hap alır rahatlar. Bu tarz adamlar şovmendir. Herşey gösteriş. Sayko bile olamaz yani. Baktı para gidiyor. Tükürdüğünü yalar. Adam olsa Aten oyuncusunu mındar etmezdi.

Ben onlarin taktikiylemi oluyor dedim?
Baski kuruyorlar diye birsey yazdin öyle olmadigini gösterdik

Baskı kuruyorlar evet bu çok net ortada değil mi?

Sanane kardeşim Vedat nerede oynamak istemiş sen gelen oyuncuyu desteklemekle mükellef bir topluluksun.

Ben onu anlatmaya çalışıyorum.

yav ocakta ön protokol yapıp yaz transfer sezonu başlayınca resmi imzayı attırabiliyon da illa böyle açık açık yazmak lazım bunların anlayabilmesi için ocakta beleşe imzalattırırız yazınca kesinlikle anlamıyolar ne demek istenildiğini

Ocakta bile resmi imzayi attirabiliyorsun diye biliyorum ben. Bayern Goretzkayla anlasmasini ocak ayinda aciklamisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt