Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.493
- 4.087
- 1.723
.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gazetecilik de ayağa düşmüş
takımların, yöneticilerin ayakçıları olmuşlar
Baya bir post okudum ama bazı arkadaşlara anlam veremiyorum.
Öncelikle Vedat bu kararı alırken tek başına mı aldı diye soralım kendi kendimize. Hani Albayrak'a falan gelen laflar var onun için soruyorum. Bu yapılan bir stratejidir en nihayetinde. Galatasaray yönetimi ve dat ve menajeri oturmuş böyle bir karar alınmıştır. Bu olay Fatih Terim'in Vedat 'ı gerçekten istediğini gösterir. Vedat ise gerekeni yapmıştır.
Bir diğer sıkıntılı yorum şuydu (alıntı yapmadım arkadaş üstüne alınıp yorum yapabilir)... İki sene öncesine kadar 2. Ligde oynamış topçu bizim takımda oynayamaz. Arkadaş öyle birşey olabilir mi? Bir insan 2 sene içerisinde kendisini geliştirip yukarılara tırmanamaz mı? Sanki epl den oyuncu alıyormuşuz. Arkadaş bjk epl den lens i aldı da ne oldu? Vedat İn Rize ye verdiği katkı kadar katkı verebildim mi?
Ayrıca Emre Akbaba'yı da yerin dibine sokmaya çalışanlar var. Emre Akbaba sakatlandı arkadaş. Rezil bir futbol oynayıp yerin dibine girmedi bu adam. Ayrıca ilk sakatlığına kadar da gayet iyi oynadı. Bu adama Tarık Çamdal muamelesi göstermek akıla fikire herşeye aykırıdır.
Bu herşeyi ben bilirim benim düşüncemden başkası yanlıştır muhabbetlerini bırakın artık. Daha olmamış şeyler için kahinlik yapıp bu kesin şöyle olur bu böyle olur laflarını geçin. Transfer denilen şey bir kumar gibidir. İyi dersin alırsın başka birsürü etken olur boş bir transfer olur. Bu adam yetersizdir niye aldılar dersin adam hırs yapar takım arkadaşları ile uyum yakalar süper transfer olur.
Bu arada Vedat gelir ya da gelmez ama yapılacak en güzel hareket yapılmıştır. Umarım hayırlısı olur.
Bosman kuralları sayesinde ocakta oyuncu ile anlaşırsan oyuncu ile her konuda anlaşıldı gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecektir diye açıklayabilirsin. Önemli olan sözleşmesinin bitimine 6 aydan daha az bir süre kalması.Yaw arkadaş anlatamıyorum bir daha yazayım dinle. imza attırabilirsin bunu kamu oyuna açıklayamazsın açıklarsan tff etik kurulu sana cezayı yapıştırır. Türkiye de böyle, misal bayern lewo ile imzaladığını açıklayabildi, SEN muriç le ocakta imzalarsan A-ÇIK-LA-YA-MAZ-SIN! Ocak ta rize başkanının karşısına geçip -biz muriç le imzaladık al sana 3 kuruş ver ocak ta muriç i bana ver Dİ-YE-MEZ-SİN !!! seni tff ye şikayet eder ya büyük para cezası ya da transfer cezası verir şapa oturursun anladın mı kardeş!!!! Var mı anlamadığın bir şey?!!!!
Baya bir post okudum ama bazı arkadaşlara anlam veremiyorum.
Öncelikle Vedat bu kararı alırken tek başına mı aldı diye soralım kendi kendimize. Hani Albayrak'a falan gelen laflar var onun için soruyorum. Bu yapılan bir stratejidir en nihayetinde. Galatasaray yönetimi ve dat ve menajeri oturmuş böyle bir karar alınmıştır. Bu olay Fatih Terim'in Vedat 'ı gerçekten istediğini gösterir. Vedat ise gerekeni yapmıştır.
Bir diğer sıkıntılı yorum şuydu (alıntı yapmadım arkadaş üstüne alınıp yorum yapabilir)... İki sene öncesine kadar 2. Ligde oynamış topçu bizim takımda oynayamaz. Arkadaş öyle birşey olabilir mi? Bir insan 2 sene içerisinde kendisini geliştirip yukarılara tırmanamaz mı? Sanki epl den oyuncu alıyormuşuz. Arkadaş bjk epl den lens i aldı da ne oldu? Vedat İn Rize ye verdiği katkı kadar katkı verebildim mi?
Ayrıca Emre Akbaba'yı da yerin dibine sokmaya çalışanlar var. Emre Akbaba sakatlandı arkadaş. Rezil bir futbol oynayıp yerin dibine girmedi bu adam. Ayrıca ilk sakatlığına kadar da gayet iyi oynadı. Bu adama Tarık Çamdal muamelesi göstermek akıla fikire herşeye aykırıdır.
Bu herşeyi ben bilirim benim düşüncemden başkası yanlıştır muhabbetlerini bırakın artık. Daha olmamış şeyler için kahinlik yapıp bu kesin şöyle olur bu böyle olur laflarını geçin. Transfer denilen şey bir kumar gibidir. İyi dersin alırsın başka birsürü etken olur boş bir transfer olur. Bu adam yetersizdir niye aldılar dersin adam hırs yapar takım arkadaşları ile uyum yakalar süper transfer olur.
Bu arada Vedat gelir ya da gelmez ama yapılacak en güzel hareket yapılmıştır. Umarım hayırlısı olur.
aha bunu yazdın ayvayı yedin şimdi 3 gün de sana saldıracakBosman kuralları sayesinde ocakta oyuncu ile anlaşırsan oyuncu ile her konuda anlaşıldı gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecektir diye açıklayabilirsin. Önemli olan sözleşmesinin bitimine 6 aydan daha az bir süre kalması.
Bir ya da iki hafta önce söyledim 1.5 - 2.5 milyon arasında bu işin bitmesi gerekir diye. Bu tamamen Terim e bağlı şu saatten sonra. Bu sene Vedat ı bu takımda kesinlikle görmek istiyorum diyorsa fiyat yukarıda olur. Bekleyelim derse seneye beleşe gelir.1m euro dan fazla verilmemeli, ya satacaklar yada belese gelecek![]()
burak trabzonda gol kralı olmadan bir sene önce leş bir topçuydu sonra ne oldu gördük hepimizBaya bir post okudum ama bazı arkadaşlara anlam veremiyorum.
Zaten doğru düzgün yaz kampı yemeden geldi oynadığı maç sayısı az. 2 tanesinde iyi oynamış olsa bile güzel. Sakatlık sonrası formunu yakalayamadı ona ben de hemfikirim ama milli takımdaki maçı bile yeter. Bence ezmeyelim şanssızdı bu sene bu çocuk. Umarım kendini toplayarak gelir.Emre akbaba disinda yazdiklarina katiliyorum
Akbaba 26 yasina gelmis alanyada bile buyuk maclarda silik oynayan ruzgar degse yere dusen bir topcuydu
Bize geldi bocaladi bocaladi iyi oynadigi mac sayisi 2yi gecmez
Kaptirdigi toplarin yarisi kadarini belhanda kaybedince yemedigi kufur kalmiyor
Sakatlik konusuna gelince de erzurum macinda kotu oynadigi icin o anki stresle tekmeye tekme vurdu ayagini kirdi rize deplasminda yine girmemesi gereken bir topa girdi