Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben olsam marianoyu tutar sol beke iyi birini alıp nagayı satarım

Transferde kesin konuşan onlarca adam var burda asla tam tersine ihtimal vermiyorlar full negatif. Marcao geldiğinde de takımı kume düşüyor, bundan topcu olmaz, serdar aziz kalsin daha iyi bilmemne... Bunlar böyle fikirlerini değiştiremezsin herzaman haklıdir bunlar. Dediklerinin tam tersi çıkarsa eğer yine ayni kafa da devam ederler bir açık beklerler

Bosman kuralları sayesinde ocakta oyuncu ile anlaşırsan oyuncu ile her konuda anlaşıldı gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecektir diye açıklayabilirsin. Önemli olan sözleşmesinin bitimine 6 aydan daha az bir süre kalması.
Kerem kardeş sanada anlatmayayım tekrar ltf. Bosman a göre 6 ay kala imzalar ve açıklayabilirsin ama türkiye den bir takımdan birine imzalatırsan tff yüzünden açıklayamazsın diyorum. milletinde kafasını şişirdik hakkınızı helal edin.

Transferde kesin konuşan onlarca adam var burda asla tam tersine ihtimal vermiyorlar full negatif. Marcao geldiğinde de takımı kume düşüyor, bundan topcu olmaz, serdar aziz kalsin daha iyi bilmemne... Bunlar böyle fikirlerini değiştiremezsin herzaman haklıdir bunlar. Dediklerinin tam tersi çıkarsa eğer yine ayni kafa da devam ederler bir açık beklerler
Marcaonun 25 dakikalık videosu vardı.onu izleyip meziyetli olduğunu anlamak zor değildi.geldigi gün izler izlemez savundum.yasi gençti bi de

bu vedatta birinci santrafor olarak alınmıyor ki kimse öyle alınmıyor. Antrenman da kim formayı kapabilecekse o oynuyoe arkadaşlar kadro da.
Büyük bir kesim de sanki dün doğmuş Fatih hocayı gram tanımıyormuş gibi düşünüyor. Vedat Muriqi koy birde X Forvet koy, antrenmanda hangisi iyiyse daha uyumluysa o oynar. Fatih Terim'in Falcao'lari bilmemneleri alacak gücü olsa alır herhalde dimi? Salak değil ya bu taktik bilmiyor falan filan diyip her sene kuşlara koyduktan sonra şakşaklayip 24 saatligine imparator diyip sonra nanköre yattığınız adam. Kendi oluşturacagi taktiği, sistemi biz daha iyi bilemeyiz herhalde?
Slimanileri RvP'leri falan gördük yani. Lütfen balik hafizali olmayın

Screenshot_1.jpg

ayni hisler....

Marcaonun 25 dakikalık videosu vardı.onu izleyip meziyetli olduğunu anlamak zor değildi.geldigi gün izler izlemez savundum.yasi gençti bi de
tabi abi ya. insan olmak yeterli bazı şeyleri sezebilmek için harbiden bak.
tagliafico'yu izledik burda zamaninda scout sitelerinden videolarını takip ettik. o kadar övdük adami 3-5m civarı fiyat dönüyordu ortada. Adamin teki geldi bunun boyu kisa bundan bir bok olmaz dedi sampiyonlar ligi finali gördü bu oyuncu. Daha ne diyeyim ben cidden bunaliyorum bazi yorumları okuyunca kendi adıma utanıyorum

Bosman konusunda o iş yurtiçinde hala muallakta. Açık bi kural yok tffnin tüzüğünde. En yakın örnek bjk cenk transferi var. Bjkye gelmek için alacaklarını bıraktı gaziantepe ve üstüne de bjkden aldığı 900 bin euroyu gaziantepe verdi haberleri çıkmıştı. Yani oyuncunun kulübünden de izin alınmalı diye biliyorum. He sözleşmesi tamamen biter o zaman imzalar o başka

Udinese, Dorukhan'ı istiyormuş.. Tudor hocam yine tempolu oyun için oyuncu arıyor. Dorukhan için en doğru adres olur.

Umarım gider.

Fabian Delph’e aston villa ve westham gibi kulüpler direk salça olur. Bize gelmesi çok çok zor bir olay

Delph milli takimda da oynuyor eplden cikmak istemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt