Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.439
- 790
- 873
gelir mi senceDelphi almamız imkansız değil mi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelir mi senceDelphi almamız imkansız değil mi ya
Çok çok zorgelir mi sence
Kerem kardeş sanada anlatmayayım tekrar ltf. Bosman a göre 6 ay kala imzalar ve açıklayabilirsin ama türkiye den bir takımdan birine imzalatırsan tff yüzünden açıklayamazsın diyorum. milletinde kafasını şişirdik hakkınızı helal edin.Bosman kuralları sayesinde ocakta oyuncu ile anlaşırsan oyuncu ile her konuda anlaşıldı gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecektir diye açıklayabilirsin. Önemli olan sözleşmesinin bitimine 6 aydan daha az bir süre kalması.
Marcaonun 25 dakikalık videosu vardı.onu izleyip meziyetli olduğunu anlamak zor değildi.geldigi gün izler izlemez savundum.yasi gençti bi deTransferde kesin konuşan onlarca adam var burda asla tam tersine ihtimal vermiyorlar full negatif. Marcao geldiğinde de takımı kume düşüyor, bundan topcu olmaz, serdar aziz kalsin daha iyi bilmemne... Bunlar böyle fikirlerini değiştiremezsin herzaman haklıdir bunlar. Dediklerinin tam tersi çıkarsa eğer yine ayni kafa da devam ederler bir açık beklerler
tabi abi ya. insan olmak yeterli bazı şeyleri sezebilmek için harbiden bak.Marcaonun 25 dakikalık videosu vardı.onu izleyip meziyetli olduğunu anlamak zor değildi.geldigi gün izler izlemez savundum.yasi gençti bi de
dedik elmander gibi ahahhaha