Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senegal hocası aptal mı bu çöpe güvensin?

30 gol attı diye bunu çağırmakda gerçi istastike yenik düşen bir profil çizmiş kendisine cisse

Kostas ile Diagne geçen sezonun en fiyasko 2 transferi oldu kim ne derse desin işin matematiği bu Vedat Muriç > Kostas + Diagne

Benca Diagne ile Kostas'ı verip başa baş Muriqi'yi alalım Rize'den zararın neresinden dönersek kardır. Muriqi + Babel yeter forvet hattı için.

diagne ve mitro bizi geçen sene şampiyon yaptı,diagne rizede olmasaydı akhisarda da mitro olmasaydı şu an neler konuşuyor olacaktık kim bilir.Bu adamlar hizmetlerini yapmışlardır,bir ahlaksızlıkları da olmamıştır klubumuze
eğer bu futbolculardan ayrılmak gibi bir düşüncemiz varsa
bize yaraşır asaletle yapmalıyız
sokak köpeği gibi havlayarak değil

Rize başkanından bu saate kadar bir açıklama gelmemesi enteresan.

Adamın sağlık durumu iyi mi endişelenmeye başladım.

İddia ediyorum Diagne ve Kostas olmasaydı sırf Eren ve Onyekuru ile de geçen sezon şampiyon olurdu bu takım zaten.

İddia ediyorum Diagne ve Kostas olmasaydı sırf Eren ve Onyekuru ile de geçen sezon şampiyon olurdu bu takım zaten.

Olamazdı.

Çatne defansı kendine çekti, allrounderlarımıza boş alan kaldı ve daha sokerer oldular. Belhanda, Onyekuru ve Feg. 2. yarı skorlarında Çatne nin dolaylı katkısını yok saymak futbol bilimine ihanet olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt