- 6 Eylül 2014
- 94.575
- 65.266
- 4.608
yok sana demedim oyle diyenler vardi. 5 e gitmesi beni uzerBen 7-8 milyona alinabilir diyordum da 5 milyon bu piyasada hic bir sey, okadar talip varken Bologna'yi tercih etmesi enteresan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok sana demedim oyle diyenler vardi. 5 e gitmesi beni uzerBen 7-8 milyona alinabilir diyordum da 5 milyon bu piyasada hic bir sey, okadar talip varken Bologna'yi tercih etmesi enteresan
Topal ve Donk gibi kalitesiz adamlarımı izlemek istiyorsun ? Peki farketmez.niye 3 ay sakat kalsin diye mi.
bunu hep soyluyoruz. baneganin ardina 2 dinamik adam lazimbanega 10 no da oynar orta sahaya 2 tane adam lazım fernandoyla belhandayla olacak iş değil
2 sini tabiki as 11 de istemem ama fernandoyada guvenmiyorum. gecen sene 3 ay yatti herif. oynadigindada olu gibiydi. bir besiktas macinda canli oynadi onda da 1 gol 1 asist yaptiTopal ve Donk gibi kalitesiz adamlarımı izlemek istiyorsun ? Peki farketmez.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ehtiyar delikanliAdam her sene, 10 sene gibi yaşlanıyor.
Olsen cacik bir oyuncu demek ki.
Emre mor v0.28 demek daha dogru olur sanki. Mor 3x paraya dünya markası bir takima gitmişti.emre mor v1.05 sanırım
İlgilendiğimiz kesin mi?Olsen’i 5m için mi kaçırdık