Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu ile anlaşmak çok da zor mevzu değil kim istese 3 milyonu alıyor zaten bizden vergi yok masraf yok bonuslar falan da cabası önemli olan kulüpler ikna edilebilecek mi ?

Vedat fanatik fenerli diyorlar ama adam bu işi profesyonel yaptığı için bizi tercih ediyor.. Ortada akbaba gibi cimbomum çocuğu olayı da yok aklı başında her profesyonel bizi tercih eder zaten

fanatik fenerli olsa coktan imza atardı yahu sadık gibi çöpler ayı gibi örnekleri var ortada ailesi fenerliymiş ama kendisini tutugu bir takım yokmuş röportajında söylemisti

ben en basından beri istemiyorum 4milyon degmez ama bakalım nekadar karakteri varmış sırf onu merak ediyorum su an

Feghouli- Belhanda- Banega- ONYEKURU- Babel- Murigi- Aboubakar- Badem Üyük

Galatasaray France adlı kullanıcı beğendi

[IMG]https://pbs.twimg.com/profile_images/1131982172443893761/unvEtbk6_bigger.jpg[/IMG] [B]Manu [/B]
[B]⭐️[/B][B]⭐️[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]ManuLonjon[/B] 6 sa.6 saat önce

Galatasaray vient de formuler une offre concrète de prêt pour Vincent Aboubakar . Porto ne devrait pas l’étudier, vente et uniquement si bonne vente envisagée .

Galatasaray sadece Vincent Aboubakar için somut bir kredi teklifi formüle etti. Porto, bunu çalışmak olmamalıdır satmak ve sadece iyi satış kabul ederseniz.

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Seri Banega
Feghouli Belhanda Babel
Aboubakar

Seri Aboubakar kiralık
Banega = Fernando + 2€

Vedat 5€ + Altay 1.5€ fb

Dehşet olur.​

Hiç ikna edici olmadı. Bana göre günümüz savunma performansları geçmişten çok geride değil.
90larda ve 2000li yılların başlarında Baresi,Nesta,Maldini,Ferdinand,Costacurta gibi ekol olmuş oyuncular sebebiyle savunmacılar ön plana çıktı.Bir nevi reklam oldu.
Her şey pasaport veya lig değil.
Adamlar Spor Toto'dan bile oyuncu takip edip alıyorlar. Bkz. Zeki Çelik..
Bu adamlar futbol uzmanı.Etikete bakıp oyuncu almazlar. Lige elbette bakarlar çünkü bir oyuncu düşünelim seviyesi 100 üzerinden 80 olsun.O oyuncuyu daha zor bir lige alırsan bu seviye 73 74 e düşer.
O sebeple ligin zorluğu oyuncunun kalitesini biraz gösterir.
Evet De Light'in ülke ve lig avantajı var.
70-80 milyon elbette etmez. Ama Merih ile arasındaki farkı gözardı edemeyiz.İkisini eşdeğer tutamayız. De Light cok daha tecrübeli,havadan,yerden ve kademe anlayışı olarak daha iyi. Aynı zamanda skorer bir oyuncu.
Bu arada Merih'i de cok beğeniyorum yanlış anlaşılmasın.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence çok geride...
O yıllardan en az 20 tane elit savunmacı sayabilirsin.. Aslında olay savunmacı saymak değil de futbolcu çıkmaması..Zaten bu yüzden diyorum De Ligt göze çarpıyor.. Ben Amerika 94'ü çok iyi hatırlıyorum.. 94 ten bu zamana kadar Brezilya dünyaya en az bir tane dünya yıldızı çıkarırdı.. En son çıkardıkları adam Neymar..Kaç sene oldu Neymar piyasada? Hadi Ronaldo ve Messi'ye denk geldi diyelim.. O ikisini çıkaralım, nerede Brezilyalı dünya yıldızları..? Yok.. Çünkü yetişmiyor.. Düşün yani, sadece 30 bin futbolcusu yurt dışında oynayan Brezilya..

Maalesef pasaportta ligde çok önemli.. Mesut Özil, İlkay Gündoğan neden bizi seçmedi?
Spor totodan takip edip alıyorlar da 80-90 milyon eurolar mı ödeyip alıyorlar? De ligt için kaç paralar konuşuluyor? Hollanda ligi şampiyonu sence bizim ligde banko şampiyon olabilir mi? Burada pasaport devreye giriyor..
Biz çok geç kaldık Zeki Çelik gibileri çıkarmakta, futbolcularımız da artık kafalarını kullanıyorlar.. Özellikle de Ozan ama bu yabancı kuralı tekrar gelirse , o zaman vay halimize.. Ayrıca şuan da en bakir biziz Avrupa futbolu için.. Adamlar bizi yeni keşfettiler.. Yarın bir gün bizim çocuklar da 30-40 milyon dan başlayacaklar..
Seviyesinin düşüp düşmeyeceğini futbolcunun kendisi belirler.. Bkz Cengiz Ünder..

Ben inanıyorum ki Merih'te Ozan da çok üst düzeyde futbolcular olacaklar.. Şimdi hadi dediğin gibi De Ligt bir tık önde olsun(bence değil) ama bir kaç sene sonra biz, ülke olarak çok yıldızlar çıkaracağız...

fanatik fenerli olsa coktan imza atardı yahu sadık gibi çöpler ayı gibi örnekleri var ortada ailesi fenerliymiş ama kendisini tutugu bir takım yokmuş röportajında söylemisti

ben en basından beri istemiyorum 4milyon degmez ama bakalım nekadar karakteri varmış sırf onu merak ediyorum su an

Hemşerileri söylüyor onların yalancısıyım.. Ben de çok merak ediyorum duruşu ne olacak giderse büyük döneklik yapmış olur

Alternatifleriyle söyle bi kadro kursak (tabi önce diagne denen elemani postalamaliyiz)

————————Muslera
——————(Okan Kocuk)

Mariano—Luyindama—Marcao—Linnes
(Sener)—(ozornwafor)—(yerli) (nagatomo)

————-Fernando—-banega
—————(Donk)——(yerli tr.)

——Feghouli Belhanda Onyekuru
——-(Jimmy) (yerli tr.) (Babel)

——————Aboubakar
——————-(Muriqi)

Nasil olur?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Alternatifleriyle söyle bi kadro kursak (tabi önce diagne denen elemani postalamaliyiz)

——————-Muslera
—————(Okan Kocuk)
Mariano Luyindama Marcao Linnes
(Sener) (ozornwafor) (yerli) (nagatomo)

————-Fernando banega
—————(Donk)—-(yerli tr.)

——————Aboubakar
——————-(Muriqi)

Nasil olur?

gayet iyi fernando haric

Ortada argo bir kelime dahi yokken ceza yedim. Hemde 10 gün. Selamlar...

Fenere giderse bu saatten sonra dansöz Vedat denilir net.

O yazıyı paylaşımda bulunmayacaktı dün. Sözün arkasında durmalıdır açıkçası kendi kişilik adına

————————Muslera
——————(Okan Kocuk)

————-Fernando—-banega
—————(Donk)——(yerli tr.)

——————Aboubakar
——————-(Muriqi)

Nasil olur?

16 yabancı var bir iki kişiyi postalaman lazım

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando
Seri Banega
Feghouli Aboubakar Onyekuru

Altay
Şener Işık Topal Süleyman
Donk
Nuri Jimmy ( Atalay)
Emre Mor Muriqi Babel

————————Muslera
——————(Okan Kocuk)

————-Fernando—-banega
—————(Donk)——(yerli tr.)

——————Aboubakar
——————-(Muriqi)

Nasil olur?

16 yabancı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt