Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.552
- 1.349
- 1.273
Aboubakar ile anlaşmamız umrumda değil. Banega ilede anlaştık.Herkesle anlaşıyoruz. Önemli olan kulübü ile anlaşabilmek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat fanatik fenerli diyorlar ama adam bu işi profesyonel yaptığı için bizi tercih ediyor.. Ortada akbaba gibi cimbomum çocuğu olayı da yok aklı başında her profesyonel bizi tercih eder zaten
Hiç ikna edici olmadı. Bana göre günümüz savunma performansları geçmişten çok geride değil.
90larda ve 2000li yılların başlarında Baresi,Nesta,Maldini,Ferdinand,Costacurta gibi ekol olmuş oyuncular sebebiyle savunmacılar ön plana çıktı.Bir nevi reklam oldu.
Her şey pasaport veya lig değil.
Adamlar Spor Toto'dan bile oyuncu takip edip alıyorlar. Bkz. Zeki Çelik..
Bu adamlar futbol uzmanı.Etikete bakıp oyuncu almazlar. Lige elbette bakarlar çünkü bir oyuncu düşünelim seviyesi 100 üzerinden 80 olsun.O oyuncuyu daha zor bir lige alırsan bu seviye 73 74 e düşer.
O sebeple ligin zorluğu oyuncunun kalitesini biraz gösterir.
Evet De Light'in ülke ve lig avantajı var.
70-80 milyon elbette etmez. Ama Merih ile arasındaki farkı gözardı edemeyiz.İkisini eşdeğer tutamayız. De Light cok daha tecrübeli,havadan,yerden ve kademe anlayışı olarak daha iyi. Aynı zamanda skorer bir oyuncu.
Bu arada Merih'i de cok beğeniyorum yanlış anlaşılmasın.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fanatik fenerli olsa coktan imza atardı yahu sadık gibi çöpler ayı gibi örnekleri var ortada ailesi fenerliymiş ama kendisini tutugu bir takım yokmuş röportajında söylemisti
ben en basından beri istemiyorum 4milyon degmez ama bakalım nekadar karakteri varmış sırf onu merak ediyorum su an
Alternatifleriyle söyle bi kadro kursak (tabi önce diagne denen elemani postalamaliyiz)
——————-Muslera
—————(Okan Kocuk)
Mariano Luyindama Marcao Linnes
(Sener) (ozornwafor) (yerli) (nagatomo)
————-Fernando banega
—————(Donk)—-(yerli tr.)
——Feghouli Belhanda Onyekuru
——-(Jimmy) (yerli tr.) (Babel)
——————Aboubakar
——————-(Muriqi)
Nasil olur?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
16 yabancı var bir iki kişiyi postalaman lazımAlternatifleriyle söyle bi kadro kursak (tabi önce diagne denen elemani postalamaliyiz)
————————Muslera
——————(Okan Kocuk)
Mariano—Luyindama—Marcao—Linnes
(Sener)—(ozornwafor)—(yerli) (nagatomo)
————-Fernando—-banega
—————(Donk)——(yerli tr.)
——————Aboubakar
——————-(Muriqi)
Nasil olur?
Fenere giderse bu saatten sonra dansöz Vedat denilir net.
O yazıyı paylaşımda bulunmayacaktı dün. Sözün arkasında durmalıdır açıkçası kendi kişilik adına
16 yabancı olurAlternatifleriyle söyle bi kadro kursak (tabi önce diagne denen elemani postalamaliyiz)
————————Muslera
——————(Okan Kocuk)
Mariano—Luyindama—Marcao—Linnes
(Sener)—(ozornwafor)—(yerli) (nagatomo)
————-Fernando—-banega
—————(Donk)——(yerli tr.)
——————Aboubakar
——————-(Muriqi)
Nasil olur?