Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DIREN MURIC DIREN. Eger fbye gitsen bile nasil mecbur biraktilar belli. Adamsin

akbaba transferince hatırlayın alanyanın fenerli baskanıyla birebir aynı sürec olmustu yani sasırmıyorum

OHA

FB 6M EURO ARTI 4 FUTBOLCU ONERMIS

cussssssss

Fener'de para yok nereye 6m veriyormuş, 2m zor vermişlertir. Resmen bize kitlemek için güzel senaryo yazılıyor. Hasan şerrosu madem böyle bir şey yapıyor alma abi hiç oyuncu, hiç bir şekilde iş birliği yapma Rize ile.

Bunlar gerçek ve bunun üzerine gider parayı bayılıp Vedat'ı alırlarsa yönetim istifasını versin.

Bu Ali Koç sinsidir demiştim. Demin bir yazı okudum. Fener'in bu bağış vs olaylarındaki paraların bir kısmını Ali Koç oyuncularin maaşını düşük gösterip geri kalanı elden bu paradan vermek için kullanıyormuş. Bkz: Kruse ve şimdi de Rodrigues için 1.5 elden 2.5 resmi diye okudum. Ne kadar doğru bilmem ama ben bu sinsinin bunu yapacağına inanıyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sanmıyorum
hangi futbolcu kabul eder bunu
sigortasız kacak isci mi bu adamlar
yarın oburgun parasını alamazsa kime nasıl dert anlatacak

Fener'de para yok nereye 6m veriyormuş, 2m zor vermişlertir. Resmen bize kitlemek için güzel senaryo yazılıyor. Hasan şerrosu madem böyle bir şey yapıyor alma abi hiç oyuncu, hiç bir şekilde iş birliği yapma Rize ile.

Bunlar gerçek ve bunun üzerine gider parayı bayılıp Vedat'ı alırlarsa yönetim istifasını versin.

Orasi oyle ama, Mersun vedati banko forvet olarak istiyormus, ondan surekli inat ediyorlar.

Fener Bursa'da ligin gol krali olan Fernandao'yu aldi, taraftarlar isliklayarak yolladi

Bjk Alanya'dan ligin gol krali Vagner Love'u aldi, beklentilerin altinda kaldi ve zar zor sattilar

Biz Kasimpasa'dan ligin gol krali Diagne'yi aldik, onemli katkisi oldu ama yarim sezonluk performansi hic bir taraftari tatmin etmedi ve buyuk ihtimal satilacak

Bir tek Burak Yilmaz gittigi her takimda iyi performans gosterdi

Muriqi'yi birinci forvet olarak dusunen takim ve teknik direktor yine hata yapar

Bruma, Telles, Onyekuru, Luyindama ve Marcao gibi oyunculari takima kazandiran scout ekibi bir zahmet bir de forvet takima kazandirsin

Wamangituka ile ilgilenmisiz ama sonra geri adim atmisiz, Lille'in 6 milyonluk teklifi kabul edilmemis, Nantes, Club Brugge ve Braga da resmi teklif yapmis, 4m+3m zorunlu satin alma opsiyonu ile alinabilir, Mateta'nin Mainz'da gosterdigi performansi Wamangituka biz de gostersin en az 15 milyona satarsin

Fener Bursa'da ligin gol krali olan Fernandao'yu aldi, taraftarlar isliklayarak yolladi

Bjk Alanya'dan ligin gol krali Vagner Love'u aldi, beklentilerin altinda kaldi ve zar zor sattilar

Biz Kasimpasa'dan ligin gol krali Diagne'yi aldik, onemli katkisi oldu ama yarim sezonluk performansi hic bir taraftari tatmin etmedi ve buyuk ihtimal satilacak

Bir tek Burak Yilmaz gittigi her takimda iyi performans gosterdi

Muriqi'yi birinci forvet olarak dusunen takim ve teknik direktor yine hata yapar

Bruma, Telles, Onyekuru, Luyindama ve Marcao gibi oyunculari takima kazandiran scout ekibi bir zahmet bir de forvet takima kazandirsin

Wamangituka ile ilgilenmisiz ama sonra geri adim atmisiz, Lille'in 6 milyonluk teklifi kabul edilmemis, Nantes, Club Brugge ve Braga da resmi teklif yapmis, 4m+3m zorunlu satin alma opsiyonu ile alinabilir, Mateta'nin Mainz'da gosterdigi performansi Wamangituka biz de gostersin en az 15 milyona satarsin

adamlar 10m euro istiyor nereye aliyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt