Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okaka öküzüne bir de paramı verecez. Çıldırmış bunlar

Vedat'i salin diyoruz hala Vedat icin ugrasiyorlar

Scout ekibi avrupa'dan 4 milyona forvet bulamiyorsa yaziklar olsun

Apo umarim aynen fener açıktan para verip bu transferi bitireyim demez
Öyle böyle kazık yemiş olmayiz

700bd383fbb5e9c5cc55d319b72a1a57.gif

Geçen sene Alanya kazığı soktu bu sene Rize 2 katı kazığı sokmasin yapmayın etmeyin.

Lig biteli 1.5 ay oldu Muriç'le uğraşıyoruz. Biz parada Fener'in teklifine çıkar mıyız bilmiyorum da Fener'in vizyonda bizi kendi seviyesine indirdiği kesin. Seneye ligde 10 yıl sonra şampiyonluk oynamaya aday takım da Rize'nin santraforunun peşinde, geçen yıl Avrupa'da hüsran yaşayıp yeni sezona çok daha umutlu başlaması gereken ŞL gediklisi takım da. Muriç'ten başka oyuncu yok zaten dünya üzerinde. Terim-Albayrak ikilisine top sahadayken saygım sonsuz da transfer işinde ikisinin toplamı Matkap Fiko'yu zor buluyor maalesef. Zamanında Tafo-Hagi-Popescu'yu getirmeye kimin aklı yettiyse en az Fatih Terim kadar elini öpmek lazım.

yaw ne anlatıyon muzo kulüplerin peşinde dolandığı herife muğdatın yerine oynar diyon

dediğim şey çok karmaşık biley değil herif daha kolay forma giyeceği yeri tercih etmiş olablr diyorum neyine itiraz ediyorsunuz ki biz de daha rahat mı ilk 11 olur

fikrimi belirtiyorum muzo benle emir kipiyle konuşma saygısızlık diyon bir de

@Murat Saylak sen ne diyorsun bu işe haa
muzo tehlikeli sularda yüzüyor.. benden söylemesi

Bizim teklif 4 fenerin 6 işte fener medyası 3.5 falan diyordu bir de tabi kapa açıklama yapmayınca sallaması güzel

7 milyona aliriz vedati.

ne vedatmis lan b.kunda boncuk var sanki.. madiyenin yerini bile dolduramadilar

onyekuru>babel olmasina ragmen alinmis bir babel var ilk 11 oyuncusu olarak

bu dönem tam bir fiyaskodur

Bütün parayı vedata gomersek as forvet alamayiz ve hem para olarak kazık yeriz hem vasat birini as forvet yaparız mecbur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt