Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-3DToDXkAAdy7u

Hani bizi forvetsiz birakan adammi?

Yada 7 ay forvet aramayip son gun vagner love denilen mala teklif goturerenmi?

Yada son gun 7ayda buldugu forvet diagneye 15mil para doken albayrakmi?
Öyle hataları oldu.Bunu kendi de kabul etti.Alan transferinde menajer sorun çıkardı.Devre arasında seçenekler azdı.Türk-Yabancı fark etmeden futbolcularımız ayrı bi sever.6 defa yönetimde bulunup 6 şampiyonluğu var adamın.Yönetim transferlerde yaptığı hatalardan ders aldı..

Banega için öyle 7-8 isteyeceklerini düşünmüyorum 4-5 bandına bitebilir belki de takaslı olmaması bizim karımıza olacak

Bu 2 hafta nin icinde birsey olamazsa, planlama falan yok demektir.

cok net
Planlamalari bitti bile , sirf yedek külübesi icin görüsmeler yapilmis onlarda geldi zaten, ilk 11 icin simdiye kadar ancak bos hamleler yaptilar, her yil oldu gibi alamiyacaklari oyuncularla pesindeler, sanki transfer dönemi bütün yil sürüyor da acele etmeye gerek yok diyorlar. Sonrasi belli, panik kazik transferleri gelecek süper ligden

AS GAZETESİ |

Oyuncuyla anlaşıldı. Her şey yolunda giderse, Fernando Reges Sevilla'ya 3-4 dört milyon avroya mal olacak.

Fernando, Sevilla'nın hocası Julen Lopetegui'nin Casemiro'su olacak! Real Madrid'li Casemiro'dan daha fazla deneyime sahip ve aynı zamanda Bask antrenörünün takımlarında her zaman aradığı oyunu kesme işlevini yerine getiriyor!

50372

Naingollan haberi arıyorum. Hiç Galatasaray ismi geçmiyor. Demek ki uydurdular. Bu arada

Nainggolan zu Milan

Emre Utkucan ve ekibinin bulduğu ve almadığımız oyuncular. Adama haksızlık etmeyelim.
Kaputska
Syzmanski
Bennacer
Skov Olsen
Tetteh

Aklıma ilk gelen futbolcular. Aldıklarımız da cabası. Bence scout ekibine biraz daha güvenmeliyiz.

hem fenerin hemde bizim net golcüye ihtiyacımız var fener hata yaptı 2 tane golcü olmayan adam alddı hem vedat hem kruse golcü oyuncular degil

net 9 numara lazım önde pres yapan forvet tek basına yetmez

İlla yerli bir isim alacaksak bu Mahmut Tekdemir olmalı

Mahmut, Banega ve Belhanda orta sahası çok iş yapar

Al - sat bize ceza değil resmen ödül. UEFA bize yasal olarak Porto modeli sundu.

Transfer mi yapacaksın o zaman düşük bütçeli adam al parlat yurtdışına iyi paraya okut git yenisini bul.

Belki bu olay yüzünden scout ağzımız gelişir. Yeni pazar mı arıyorsun git Amerika'ya Galatasaray futbol akademisi kur. Şuan Amerika da kadınlar arasında futbol popüler yavaş yavaş erkeklerde sevmeye başladı. Yeni stadlar yaptılar seyirciler maçlara gidiyor ve iyi futbolcular yetişmeye başladı.

SON DAKİKA

Mundo Deportivo

Porto ve Manchester City'nin eski oyuncusu ve şu anda Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı Fernando (31), bugün Monchi'nin imza attırmaya çalıştığı, Sevilla'nın orta sahadaki en büyük tercihi. . Ve imzaların atılması an meselesi!

50373

Bye Fernando !

hic te uzelmedim, 34 macina 10 mac iyi oynayip gerisine vasat oynuyor arti 4m euro aliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt