Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okuduğunu kesinlikle anlamaması sana birini anımsattı mı @Muzaffer TopçuBaşakşehir performansı öyle gösteriyo.Fit bi Arda bu ligi kendi etrafında döndürür.Bu çalışmalara bakacak olursak ve Yusuf Erdoğan transferi de iptal olduğu için bütük ihtimalle gelecek..
.he he dondururBaşakşehir performansı öyle gösteriyo.Fit bi Arda bu ligi kendi etrafında döndürür.Bu çalışmalara bakacak olursak ve Yusuf Erdoğan transferi de iptal olduğu için bütük ihtimalle gelecek..
Öyle hataları oldu.Bunu kendi de kabul etti.Alan transferinde menajer sorun çıkardı.Devre arasında seçenekler azdı.Türk-Yabancı fark etmeden futbolcularımız ayrı bi sever.6 defa yönetimde bulunup 6 şampiyonluğu var adamın.Yönetim transferlerde yaptığı hatalardan ders aldı..Hani bizi forvetsiz birakan adammi?
Yada 7 ay forvet aramayip son gun vagner love denilen mala teklif goturerenmi?
Yada son gun 7ayda buldugu forvet diagneye 15mil para doken albayrakmi?
Planlamalari bitti bile , sirf yedek külübesi icin görüsmeler yapilmis onlarda geldi zaten, ilk 11 icin simdiye kadar ancak bos hamleler yaptilar, her yil oldu gibi alamiyacaklari oyuncularla pesindeler, sanki transfer dönemi bütün yil sürüyor da acele etmeye gerek yok diyorlar. Sonrasi belli, panik kazik transferleri gelecek süper ligdenBu 2 hafta nin icinde birsey olamazsa, planlama falan yok demektir.
cok net
Sen kendine Galatasaraylıyım diyosan ve vicdanın rahatsa bi şey demiyorum.Sen puan kaybettiğimiz maçlardan sonra gülen birisin.Sana bu cevabı vermeme bile gerek yoktu.Haddini bil birine yazarken..okuduğunu kesinlikle anlamaması sana birini anımsattı mı @Muzaffer Topçu
Sen kendine Galatasaraylıyım diyosan ve vicdanın rahatsa bi şey demiyorum.Sen puan kaybettiğimiz maçlardan sonra gülen birisin.Sana bu cevabı vermeme bile gerek yoktu.Haddini bil birine yazarken..