Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adami satip donku veya topali 11 oynatirsak cok pis söverim

belhanda kalıyor bu adam gidiyor..
bazılarına göre donk fernandodan 2 gömlek üstün.Ben göreceğim onları sezon ortsında donka nasıl sövüyorlar.Sempatik, kul tavırları varya tarafar sırf bu yüzden hayran adama..
biz daha çok rezvizyon yaparız.

Ben scouthing transferini merak ediyorum

Linnes
Rodrigez
Onyekuru
Defanstaki insan yiyenler
Sıradaki?

Onların derdi başka.Sevdikleri arkadaşı vardı.o banlanınca grup oldular.O kişiyi sen de sevmiyosun.Alay geçtikleri zaman sövsek de haddini bil desek de bu kişi devam eder.O yüzden biz de küfür edip onu önemsetmemeliyiz..
neyse,takılsınlar : )engelledim,bitti

Kimse hikaye anlatmasin beyler. Bu nedir allah aşkına? Bize gelince ffp. Başlarım uefa ya fifaya. 5 ayda 35e aldigin adami 12 ye nasil satiyorsun abicim sen?
SmartSelect_20190707-123919_Samsung%20Internet.webp

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ligde kaç gol atar tahminleri alalım

25 Gol 5 assist
duyum varsa atsana,engelli kimseler oluyo bazen göremiyorum mesajı

Serdar Sarıdağ: "Edindiğim bilgilere göre, Falcao Galatasaray ile 2 yıllık anlaşmaya çok yakın bakıyor.

[B]Romain Collet-Gaudin[/B]‏Geverifieerd account @[B]RomainCG75[/B] 17 u17 uur geleden
Meer
Galatasaray veut acheter Falcao !

Galatasaray Radamel Falcao'yu transfer etmek için görüşmeler Yapıyor! Via @lequipe

Flamengo ve Palmeiras'ın teklifini reddeden Radamel Falcao, Galatasaray'la anlaştı! (Meiahora - Rio de Janeiro)

Vedat Muriqi ve menejeri Haluk Canatar, şu anda Fenerbahçe kulüp binasına geldi ve son detaylar görüşüldükten sonra bugün imza atılacak. [Sözcü]

bu arkadaş biraz gaza gelerek ceviriyo ama haberler inanılmaz artmış.kampa da dahil etmek istiyolarmıs fernandoyu.

futbol arşiv normal haberi bile son dakika veriyor. ciddiye almayın

fernando 4 değil 5 milyona gitmeli. 2 sezondur şampiyon takımın oyuncusu öyle veya böyle,piyasası var

ultrAslana bu bir dersen hemen sazan gibi atlamasinlar , bide yaptiklara aciklamada Vedat Muric icin :sick:

Yahu adamların kadrolarına en az 8..9 oyuncu gerek.. diğerleri küme düşmeye oynadılar geçen sene..

Üstelik o 8..9 oyuncu fark yaratacak oyuncu olması gerek..

fb yi konuşmaya gerek yok anca orta sıralara oynarlar

Haklisin renktas. Ben Muric uzerinden yazmıştım zaten. Beşiktaş alsa yine ayni cumleleri kurardim galiba. Yoksa Fener bize bu senede rakip olamaz. Ha ondan sonra yabanci siniri gelirse tuy dikmeyiz umarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt