Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osuruktan bir twıtter hesabı bile kaynak olarak gösteriliyor burada. gurrpegi yazınca önemsiz zannediliyor. resmi hesap bile yanılıyor. futbol piyasası bu. gurrpegi candır adamdır. boşu da yoktur transfer duyumunda. bahsettiği isimi biliyorum. ben duyum falan almadım bir yerden sadece bahsettiği ismi biliyorum. eğer gerçekten transfer gerçekleşirse dediği gibi dakika da 100 sayfa atlar bu forum.

50409

️ Fenerbahçe, Deniz Türüç transferi için 4.5 milyon euro karşılığında Kayserispor ile anlaşmaya vardı.

(@sabahspor1) https://t.co/ADrU2nSPb7

içimizde patlaması muhtemel bütün adamları alıyorlar.

harbiden helal olsun. Aziz başganı aratmayacak Ali koç.

Allahtan kısıtlama var bizde yoksa Muriqide devreye tekrar girmiştik biz. 7-8'e çıkardı o rakam.

Apo da çıkıp hocaya hediye ettik hehehe. falan derdi.

Fenerliler bize transfer çalımı falan attığını sanıyor komedi yav. Adamlar her sezon beyinlerine reset atıyorlar. Geçen yıl bu zamanlarda Frey, Reyes, Benzia, Slimani vs mükemmel topçular diye yaygara koparıyorlardı, yine aynısı oluyor.

Pollyana bir futbol takımı olsaydı kesinlikle fener olurdu

abi kusra bakmada pek katılmıyorum.10 numara zaten krusede.muriqi iyi özellikleri olan bi forvete dönüştü kısa zamanda.ama 2018-2019 sezonunun 2.yarı öncesinde muriqi ortada yok.baskı+tantana sonrası fenerde ne kadar tutar muamma.6 milyon+4 futbolcu sonucu gerceklesmesi ise kazık bi transferdir.muriqiyi begeniyorum ama gelecegi sönmüş olabilir.Galatasaray'ın ise ancak 2.3.froveti olabilirdi.bizim artık hedeflerimiz farklı.rodrgiues fena bi transfer degil ama gecen sezon çok kötüydü.bizde son dönemde bol bol tercih hataları yaptı.küfür ettik durduk.araplarda yine sövmüş.iyi oldugu sezon ise gomis ve mariaonunun ekmegini yedi.moses gecen sezon hiçbişey yapamadı,bu sezon ne verecegi tartısılır.kolarovun bonservisini almayı bekliyolar,ama zor iş.fejsa sakatlıktan sonra gelmiş olacak,topal tarzı bi adam.emre belezoğlu 24 mac oynamış.10 mac kacırmıs ligde.24 macın 8inde ortalama 30-40 dakika şans bulmuş.muriqi faydalı da olabilir ama yetersiz gelebilir fener gibi büyük bi takım için.kruse ise saha içine kendini verirse etkili olur.yani genel olarak yine abartıyoruz feneri

Kruse 10numara degil
Kotu topcu da degil

3 transfer sadece 3 transfer lazim bize ( fernando kalirsa
Onyekuru
Banega
Abou
Baska birsey lazim degil. Transfer dönemini bile kapatabiliriz. Fernando giderse bir cdm.

osuruktan bir twıtter hesabı bile kaynak olarak gösteriliyor burada. gurrpegi yazınca önemsiz zannediliyor. resmi hesap bile yanılıyor. futbol piyasası bu. gurrpegi candır adamdır. boşu da yoktur transfer duyumunda. bahsettiği isimi biliyorum. ben duyum falan almadım bir yerden sadece bahsettiği ismi biliyorum. eğer gerçekten transfer gerçekleşirse dediği gibi dakika da 100 sayfa atlar bu forum.

Ekli dosyayı görüntüle 50409
Bahsettigi ismi burda soylemeyeceksen boş atma
Zaten 1000tane duyumcu aynisini yapiyor
Insanlarin akillariyla oynamayin yeter

Ne zaman lige ambargo koyacak olsak, hep bir şeyler oluyor.

Dış etkiler; yabancı sınırı, play-off, hocayı milli takıma alma şeklinde yaptılar.

Ama biz ne yazık ki hep içeriden engelleniyoruz.

Hep beceriksiz yöneticiler yüzünden arayı açamıyoruz. Yaklaşık 1 senedir takımın forvet sorunu var. Geçen sene ilk yarı Eren, ikinci yarısı ruh hastası ile oynadık. Körün bile göreceği, sağırım bile duyacağı bu sorun transfer sezonunun açıldığı gün çözülmesi gerekirken, Drogba' lar, Baros' lar görmüş bu takıma hala vedat, okaka gibi ot, b.k adamların ismi geçiyor.

Hey yönetim aklınızı başınıza alın artık !!!

Fatih hocaya zaman zaman kızsakta en büyük şansımız o. O olmasa emin olun bu içimizdeki Galatasaray düşmanları varken, ilk 10' a oynarız biz..

Gördük çünkü daha önceki hocaları da Mancini, Prandelli vs

Kaç yildir gsc ye uyeyim ve takip ederim,forumda bukadar begenilmeyen ve istenmeyen oyuncularin hic kotu ciktigini gormedim.Muhtemelen vedat onumizdeki sezon gol krali olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt