Semih Köröglu
Sarı Üye
- 7 Mayıs 2018
- 793
- 371
- 608
Oh be... Muriqi denen deynekci tipli herif olmadı çok şükür...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
️ Fenerbahçe, Deniz Türüç transferi için 4.5 milyon euro karşılığında Kayserispor ile anlaşmaya vardı.
(@sabahspor1) https://t.co/ADrU2nSPb7
abi kusra bakmada pek katılmıyorum.10 numara zaten krusede.muriqi iyi özellikleri olan bi forvete dönüştü kısa zamanda.ama 2018-2019 sezonunun 2.yarı öncesinde muriqi ortada yok.baskı+tantana sonrası fenerde ne kadar tutar muamma.6 milyon+4 futbolcu sonucu gerceklesmesi ise kazık bi transferdir.muriqiyi begeniyorum ama gelecegi sönmüş olabilir.Galatasaray'ın ise ancak 2.3.froveti olabilirdi.bizim artık hedeflerimiz farklı.rodrgiues fena bi transfer degil ama gecen sezon çok kötüydü.bizde son dönemde bol bol tercih hataları yaptı.küfür ettik durduk.araplarda yine sövmüş.iyi oldugu sezon ise gomis ve mariaonunun ekmegini yedi.moses gecen sezon hiçbişey yapamadı,bu sezon ne verecegi tartısılır.kolarovun bonservisini almayı bekliyolar,ama zor iş.fejsa sakatlıktan sonra gelmiş olacak,topal tarzı bi adam.emre belezoğlu 24 mac oynamış.10 mac kacırmıs ligde.24 macın 8inde ortalama 30-40 dakika şans bulmuş.muriqi faydalı da olabilir ama yetersiz gelebilir fener gibi büyük bi takım için.kruse ise saha içine kendini verirse etkili olur.yani genel olarak yine abartıyoruz feneri
3 transfer sadece 3 transfer lazim bize ( fernando kalirsa
Onyekuru
Banega
Abou
Baska birsey lazim degil. Transfer dönemini bile kapatabiliriz. Fernando giderse bir cdm.
Bahsettigi ismi burda soylemeyeceksen boş atmaosuruktan bir twıtter hesabı bile kaynak olarak gösteriliyor burada. gurrpegi yazınca önemsiz zannediliyor. resmi hesap bile yanılıyor. futbol piyasası bu. gurrpegi candır adamdır. boşu da yoktur transfer duyumunda. bahsettiği isimi biliyorum. ben duyum falan almadım bir yerden sadece bahsettiği ismi biliyorum. eğer gerçekten transfer gerçekleşirse dediği gibi dakika da 100 sayfa atlar bu forum.
Ekli dosyayı görüntüle 50409
Millet buhrana girmiş. Vedat gitti diye öldük bittik moduna girenler var gerçekten çok ilginçVedat Fenere gitmiş e yani ? Ne anlatıyorsunuz psikolojik kırılma falan ?
Kanka Vedat yerine:bana göre satış listesinde ilk sırada yer almalıydı Belhanda.
Diagne ikinci sırada