Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fmvari 1 post olmuş

Yıllardır oynamadım FM. Artık çok karışık geliyor bana, uğraşamıyorum :)

Diagne ve Fernando'nun gideceği kesin. 3 sağ bekimizin olduğunu düşünürsek birinin gitmesi mantıklı. Linnes'e iyi bir teklif gelmezse Mariano gidebilir. Belhanda da güzel bir teklif gelirse satılmalı bence. Alınması gerekenler konusunda bence tartışmaya gerek yok. Gideceklerden sonra bu kadar oyuncuya ihtiyacımız var.

Muhabirler uyuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son olarak emre akbabanın basına gelenler talihsizceydi,o yüzden ben emreyi asla gömmem.dogru transferdi,4 milyon cok olsa da....

transferlerin hakkını da vereceğiz,sabır

Bizim forum da kuşlar daha revaçta galiba. O kadar sayfa okudum hala Muriç muhabbeti. Kimdir kardeşim bu Muriç.? Şampiyonlar ligin de ne yapabilir.? Bize daha iyi adamlar lazım.
2 saat uzadı muhabbet yine,kusra bakma abi ben de gereksiz bi 5 yorum atmısımdır

Bu sene fb' nin şampiyon olması için her şeyi yapacaklar.

Malum federasyona' da fanatik fb' li başkan geldi.

Bu sene gerekirse sahada can verelim ama şampiyon olalım.

Bunlar şampiyon olamaz, şampiyonlar ligine gidemezlerse, bırak win-win, çırılçıplak sokakta dilenseler bu dakikadan sonra kurtulamazlar. 10 sene toparlayamazlar.

Hadi yönetim şampiyon yapacak kadroyu kur, taraftar olarak ne gerekirse yaparız bizler zaten..

Gürkan kubilay denen Rusya cocuğu her konuşmasında mali moç eskisi gibi naif olmayacak bu ligde nasıl şampiyon olunduğu gördü ona göre davranacak diyip Galatasaray’a laf atıyor.

b.tulun,h.üstünel gibi iş bitirecek adam yok albayrak transfer işini beceremiyo floryadan cıkmamalı o

aboubakar_transferinde_bomba_gelisme_porto_dan_teklife_cevap_h9621_a8888.jpg

ewt, Muriqi saçmalığı bittiğine göre asıl mevzumuza geri dönebiliriz.

böyle de olur

kapak-jnu8-cover-LmHS_cover.jpg

Aboubakar sıkıntılı golcü gelsin çok iş yapar ve yaptırır, yeterki alabilsinler.

Gürkan kubilay denen Rusya cocuğu her konuşmasında mali moç eskisi gibi naif olmayacak bu ligde nasıl şampiyon olunduğu gördü ona göre davranacak diyip Galatasaray’a laf atıyor.

Ali Koç naif mi davranmış geçen sene? Her türlü çirkeflik, arkadan iş çevirme, hakaret vardı geçen sene. Aziz gibi değil sinsi sinsi yaptı bunları. Çapı bu abi adamın, hala kabullenemediler bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt