Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz türüçle ilgileniyormuşuz Allahtan fenerde ilgileniyor alıp bizi kurtarırlar

birinden kurtuluyoruz diğeri çıkıyor ortaya yaw.

Biz niye anadolu takımlarını zengin ediyoruz, deniz türüç kim yaw

bu kadar eksik varken hala ilgilendiğimiz adamlara bak. yetmedi mi emre akbabadan diagneden yediğimiz kazık

bu kadar eksik varken hala ilgilendiğimiz adamlara bak. yetmedi mi emre akbabadan diagneden yediğimiz kazık
emre akbaba iyi transferdi,ödenen para coktu ama sakatlıgı talihsizlik

Ryan Babel'in alınmasının en büyük sebebi bonservis ücretinin olmamasıydı, hali hazırda hiçbir satış yapamadığımızı üstelik satabileceğimiz iyi bir bonservis getirebilecek tek adam Diagne'nin gitmeme konusunda ısrarı ile hiçbir bonservis getirisi yok şu anda takımımızın

Madem bonservissiz yerli oyuncuları aldık, Babel'i aldık neden diğer mevkiler için de sözleşmesiz oyuncular ile görüşmüyoruz ki ? Ayıp değil günah değil Inter-Psg-Atletico bile bonservissiz oyuncu transfer ediyor biz de en azından şansımızı deneyelim

Mesela Balotelli neden gündeme gelmiyor ? bir Allah'ın kulu da Balotelli ismini yazıp çizmiyor haydi o adam Diagne gibi sorumsuz diye istenmiyor diyelim peki ya Sturridge & Welbeck gibi isimler neden gündeme gelmiyor

Nevzatın dediğine göre bi bonservis belirlemişiz üstüne çıkmayacakmışız ve maaşınıda kayseride oynadığından düşük teklif etmişiz. fb basar parayı alır yine türüç bize girmez rahatım

wamangituka 8-9 milyona biter ancak.çok da iyi olur

Ryan Babel'in alınmasının en büyük sebebi bonservis ücretinin olmamasıydı, hali hazırda hiçbir satış yapamadığımızı üstelik satabileceğimiz iyi bir bonservis getirebilecek tek adam Diagne'nin gitmeme konusunda ısrarı ile hiçbir bonservis getirisi yok şu anda takımımızın

Madem bonservissiz yerli oyuncuları aldık, Babel'i aldık neden diğer mevkiler için de sözleşmesiz oyuncular ile görüşmüyoruz ki ? Ayıp değil günah değil Inter-Psg-Atletico bile bonservissiz oyuncu transfer ediyor biz de en azından şansımızı deneyelim

Mesela Balotelli neden gündeme gelmiyor ? bir Allah'ın kulu da Balotelli ismini yazıp çizmiyor haydi o adam Diagne gibi sorumsuz diye istenmiyor diyelim peki ya Sturridge & Welbeck gibi isimler neden gündeme gelmiyor
O saydığın isimler illaki hocanın önüne gelmiştir. Basına bu isimleri düşürmezler çünkü 2 günde bitecek transfer değil bunlar

D-8cRyxXYAIZzZt.jpg

Mustafa Yuto ile takiliyor

dogru karar
Bilerek yönlendirmişler belliki, Yuto mentörlük yapıyor.

Nevzatın dediğine göre bi bonservis belirlemişiz üstüne çıkmayacakmışız ve maaşınıda kayseride oynadığından düşük teklif etmişiz. fb basar parayı alır yine türüç bize girmez rahatım

tek umudum bu.

Denizi de alırlarsa büyük 1 kazıktan kurtarırlar bizi

Ewt bu dönemki transferler takımın geleceği için çok önemli ve rakiplerle arayı iyice açmak için iyi bir fırsat ama ben altyapıdan 2-3 çocuğun hazırlık maçlarında çıkıp takır takır top oynayıp formayı almasını hayal ediyorum.
Umarım Bartali iyi hazırlar çocukları.
Her sene 2-3 oyuncu çıkartabilsek yabancı sınırı değil yerli sınırı getirirler.

Diagne'nin yerine düşünülen Odion İghalo için girişimde bulunan sarı-kırmızılı kulüp, oyuncunun Çin'de 7 milyon Euro kazandığı bilgisine ulaştı.Nijeryalı golcüye 3.5 milyon Euro'luk bütçe ayıran Cimbom'un, 30 yaşındaki oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. İghalo'nun SH Shenhua kulübü ile 2021 yılına kadarsözleşmesi bulunuyor.

SPORX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt