Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.784
- 11.684
- 1.473
Daha 2 ayımız var acele etmeyelim, edersek ayıp olur taraftara nöbet beklesinler, kanser olsunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kralardanın anca bağcıklarını bağlar türüç, doğru yere parmak bastın rtaşArda Turan varken Deniz Turucle niye uğraşıyoruz ?
Ewt bu dönemki transferler takımın geleceği için çok önemli ve rakiplerle arayı iyice açmak için iyi bir fırsat ama ben altyapıdan 2-3 çocuğun hazırlık maçlarında çıkıp takır takır top oynayıp formayı almasını hayal ediyorum.
Umarım Bartali iyi hazırlar çocukları.
Her sene 2-3 oyuncu çıkartabilsek yabancı sınırı değil yerli sınırı getirirler.
NeeSelçuk antrenmanda
fenere attıgı gollerde daha 15 yasındaydı
ahaha ,keske alsakDiagne'nin yerine düşünülen Odion İghalo için girişimde bulunan sarı-kırmızılı kulüp, oyuncunun Çin'de 7 milyon Euro kazandığı bilgisine ulaştı.Nijeryalı golcüye 3.5 milyon Euro'luk bütçe ayıran Cimbom'un, 30 yaşındaki oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. İghalo'nun SH Shenhua kulübü ile 2021 yılına kadarsözleşmesi bulunuyor.
SPORX
evet 14 yasında oynadı mactaumarım bunu da düşük rakamlara erkenden elden çıkarmayız.
bu çocuğu rike almıştı a takıma ilk demi
haberi önce ben geçtim ,ben buldum : )inşallah biter bu transferparis fc wamangituka en az 6 milyon avro istiyor,touluse o yüzden geri adım attı.liverpool,Galatasaray,lille,nantes,benfica,brugge hala onun için ugrasıyor (lesviolets)
Kralardanın anca bağcıklarını bağlar türüç, doğru yere parmak bastın rtaş
Olyde beraber oynamışlıkları varjimmy durmazla kostas beraber takılmalılar sakal kardesligi kursunlar![]()