Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
linnes luyindama marcao nagatomo
belhanda banega
onyekuru fegholi babel
transfer
arkadaşlar bu dizilişte defansif yönden orta saha çokmu zayıf kalır arada kaldım. eğer sağlam bir forvet alırsak cl maçları için olmasada ligde bu şekilde oynayabiliriz.

Bu orta saha ile maça çıkmak intihar olur.Ayrıca Feghouli nin asıl mevkisi kanattır.

Fener muhtemelen garr-kruse-moses-vedat’la oynayacak arkalarına da fejsa-jailson koyacaklar. Bana hiç korkutucu gelmiyor fener kadrosu. İlk 4’e bile zor girerler. Bakmayın siz bunların sesinin çıktığına bunlara kalsa berke+barış dünya yıldızı olacaktı. Bomboş bi kitle

Beşiktaş’ın kadrosu baya yaşlı ve paraları yok. 1 aydır boyd’u alamadılar. bekleri değiştirmeleri lazım, ortasahaya kanatlara kaliteli adamlar almaları lazım ancak yapamazlar anca yama olur o da götürmez.

Başak’ın bu sene iddialı olacağını düşünmüyorum. Bi kazın bi kaybederler.

Trabzon bi sürü genç aldı hiçbirini tanımıyorum. Biri tutsa kardır diye bakıyorlar heralde ama o çocuklardan biri tutana kadar atı alan üsküdarı geçer. 60 puan falan toplarlar

Bizim için sıkıntı diagne’nin satılması. Bence satılacak ama ağustos’u bulur. Bu yönetimin iyi adam getirebileceğini zannetmiyorum. Anca foto çekinip twitter’a atsınlar. yine şampiyon oluruz ancak iş geçen sene ki gibi olursa bi daha öyle şanslı olmayabiliriz. Garanti adam şart.

Vedat sevenleri Vedat hayranlarını ayrı bir başlığa alalım bol bol yalayin zirlayin ne isterseniz.

Fbliler harbi harbi inanmış özil haberlerine. Hepsi deli gibi özili bekliyor

Mesayi izleyen var mi?

Ben banegadan umudumu kestim. Belli ki birakmayacaklar

Trabzonspor, Vahid Amiri'nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini ve oyuncuya 150.000 euro fesih bedeli ödendiğini KAP'a bildirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt