- 4 Ağustos 2009
- 91.190
- 72.789
- 5.358
Anladigim kadariyla marcao ağustos ayında satildiginda burada kan gövdeyi götürecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cacik yapmamis adam nasil oluyor da oradan PL'e transfer oluyor?https://tr.whoscored.com/Players/108176/History/Roque-Mesa
Oyuncu Las Palmas döneminde de bir cacık yapmamış niye övüldü ki?![]()
Keer den verim almak için deep savunma kurgusu lazım. Biz stoperleri orta saha elemanı gibi bir hayli öne çıkartarak kullanacağız özellikle ligde. Bu arada Luyindama demişken, geçen sezon nikahına aldığı Elvis Manu Çin'e kaçmış.![]()
Premier Lig'e dışardan yapılmış transferlerin %70'i yanlış zaten özellikle Swansea, West Ham kalitesinde takımlarda. Paraları bol olduğundan çok rahatlar bu konuda. Orada da tutunamayip ispanyaya geri dönüyor zaten. Sevilla'da yanlış yapmış alarak umarım başkasına kitlerler.Cacik yapmamis adam nasil oluyor da oradan PL'e transfer oluyor?
Anlatılanlardan anladığım Mesa "deep-lying playmaker" olarak tanımlanıyor. Banega'yı alamıyorsak hiç o topa girmemeliyiz.
Bizde var zaten ondan
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Anladigim kadariyla marcao ağustos ayında satildiginda burada kan gövdeyi götürecek.
güzel yaklaşım da soru şu
pique 100 metreyi 10 saniyede mi koşuyor da savunmayı rakip yarı sahanın ortasına kuran barçada yıllardır oynuyor
sen takımca rakip yarı sahaya yerleşip doğru anda baskı yaparsan stoperinin atlet olmasına gerek yok yeterli savunma zekasına sahip olsun yeter
işte fatih terimin cevaplaması gereken budur , ben neden yıllardır rakip yarı sahada oynamaya çalışıp stoperlerimin atletik performansına göre savunma planlaması yapıyorum , neden doğru takım presini uygulayamıyorum
Xelcuk mu?![]()