Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için günümüz futbolunda ve bizim oynadığımız futbolda en önemli bölge ortasaha. Kaliteli isim almak şartoglu şart oraya. Daha sonra bu ortasahaların oyun etkinliğini maksimuma çıkarmak için bekler geliyor. Bekleri oynatabilmeli kaliteli bir ortasaha oyuncusu

Anlatılanlardan anladığım Mesa "deep-lying playmaker" olarak tanımlanıyor. Banega'yı alamıyorsak hiç o topa girmemeliyiz.

Keer den verim almak için deep savunma kurgusu lazım. Biz stoperleri orta saha elemanı gibi bir hayli öne çıkartarak kullanacağız özellikle ligde. Bu arada Luyindama demişken, geçen sezon nikahına aldığı Elvis Manu Çin'e kaçmış. :asd:

valla vitor zamanı fb içerde savunmayı önde de kuruyordu gol mol yemiyorlardı

keahda inanılmaz antisipasyon var yüzü dönük topla buluşmadıkça çoğu santraforu cebinde taşıyor

Cacik yapmamis adam nasil oluyor da oradan PL'e transfer oluyor?
Premier Lig'e dışardan yapılmış transferlerin %70'i yanlış zaten özellikle Swansea, West Ham kalitesinde takımlarda. Paraları bol olduğundan çok rahatlar bu konuda. Orada da tutunamayip ispanyaya geri dönüyor zaten. Sevilla'da yanlış yapmış alarak umarım başkasına kitlerler.

Sevilla kaynaklari Mesa haberini girmeye devam ediyor. Ilk gorusmeler olumlu gecmis ve bize gelmeye sicak bakiyormus.

güzel yaklaşım da soru şu

pique 100 metreyi 10 saniyede mi koşuyor da savunmayı rakip yarı sahanın ortasına kuran barçada yıllardır oynuyor

sen takımca rakip yarı sahaya yerleşip doğru anda baskı yaparsan stoperinin atlet olmasına gerek yok yeterli savunma zekasına sahip olsun yeter

işte fatih terimin cevaplaması gereken budur , ben neden yıllardır rakip yarı sahada oynamaya çalışıp stoperlerimin atletik performansına göre savunma planlaması yapıyorum , neden doğru takım presini uygulayamıyorum

Barçanın topu kazanma süresi ile bizim kazanma süremiz arasında ciddi fark var takdir edersin. onlar işi sistem ile biz ise oyuncu ile çözmeye çalısıyoruz. Ayrıca bahsettiğin adam pozisyon bilgisi olayını aşmıs bir adam olan pique

Premier ligde de 11 macta 750dk şans bulmuş aman aman düşman başına.

mesa-ne kanseri oalcak herkes,en iyisi mevzu kapansın

Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

abdurrahim-albayrak-dEUD_cover.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt