- 20 Mayıs 2011
- 23.378
- 10.345
- 1.873
Ligde BY17 ve Rodallega hariç şu golü atıcak forvet en fazla Cisse olur şuan. Boğa gibi adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kostas' ın kampa katılması kararı yeni verildiğine göre, Kostas gönderilip yerine Vedat düşünülüyordu demekki. Vedat gelmeyince Kostas dahil edildi yani. Diagne gönderilince 1. forvet alınacak iki durumda da...ÖZEL - Galatasaray'da Kostas Mitroglou'nun kamp kadrosuna alınmasına karar verildi. Son karar kamp performansından sonra verilecek. Aksi halde 1 değil, 2 golcü alınacak. ➤ bit.ly/2G2cUtj Demek Muriqi’yi as forvet olarak düşündük
rodriguesi aldilar bence de ndiaye uydurma gibi duruyo fejsa gelecekti. milyon tane ortasahalari var zaten ..salla gitsinBeyin ozlurusu ndiaye
Yoklara oynayan Garry
Fener hic planlama yapmamis besbelli.
Ligde BY17 ve Rodallega hariç şu golü atıcak forvet en fazla Cisse olur şuan. Boğa gibi adam.
Ne aslani ya,çakma kedi bile degil.Rizede aslan vardı hani
Rizede aslan vardı hani
Muslera
Mariano-luyindama-marcao-nagotamo
Seri- banega
Trezege-belhanda-fego
Aboubakar
Bu kadro cl’de de iş yapar ama zor tabi. Seri’yi kiralayabilirsek muhteşem iş yaparız. Trezege’yi 10’nun altında bırakmazlar. Aboubakar’ı da kiralamıyprlarmış ama belli olmaz.
Çok zor seri-trezege-abou yapmak ama olsa şahane olur
Zaten Pl den istiyorlar.Parayı versende gelip gelmeyeceği meçhulTrezeguet için 12 m euro istiyor Kasımpaşa. Diagne den sonra artık bu tip tuzaklara düşmemek lazım.
Ya camı çıkardım ama içinde mi kaldı acaba.. hiçbirşeyle temizlemedim
Zaten Pl den istiyorlar.Parayı versende gelip gelmeyeceği meçhul
Emre B - Ndiaye orta sahada dusunemiyorum.
Ndiaye gelene gecene press yapip yerini bos birakip Emreyi her mac sakatlamasina neden olur.