Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doktor ornegi cok sacmaydı
Ne örneği vereyim? Antrenman metodları hakkında kaç kişi bilgi sahibi. Kaç kişi pedogoji biliyor? Kaç kişi sporcu sağlığı hakkında bilgi sahibi? Kaç tane ekonomist var? Kaç tane standart maç sahasında 90 dk maç yapmış adam var?

Ben de yıllarca fm falan oynadım da buraların fm kaldıramayacağını işi bilen profesyonel insanlar olmadan başarı gelmeyeceğini biliyorum.

Mesa iyi mi kötü mu bunu ayri bir kenara koyuyorum . Mesa'yi bugün Fener açıklasa burda vedat için çok kötü oldu almalıydık. Yerli Zlatan tayfa yine yangın yerine cevirirdi ben eminim. Fener en önemli mevkisine iş yaptisindan tut bu Mesa selcuk'un bize geldiği seneki etkisini fenerde yapar demelere kadar iş giderdi kendimizi kandirmayalim. Tamam burasi Galatasaray burada hep daha iyisi istenir ama kim var abiler kardeşler senin rakibinde 39luk Emre, bağkurdan prim yatmasini bekleyen Atiba vs. Bu ligde herkeste rakitic modric varda sanki biz 2 3 seviye gerideyiz gibi algi yaratılması çok garip

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tezgah belli,
-fb muriqi, altay ve belki deniz gibi yerlileri toplayacak.
-beinsports yayinci kurulu olarak cekilecek. saran‘in kanali yayinyalayacak maclari.
-tff yabanci sinirini düsürecek,
-ve böylece fb bir avantaj elde etmis olacak.. ama yinede basarili olamayacaklar :D

maalesef hersey beklenir bunlardan

edit: digitürk ticari üyeligim bulunuyor, bugün telefon actilar ve yillik sözlesme hakkinda konustular.. süphelenmedim degil

muslera
mariano–luyi–marcao–naga
banega–mesa–belhanda
Feguli–Falcao–Babel​

Ali koç sayesinde ayaktalar. Adam tek başına 250 milyon tl para yatırdı. Yoksa batmışlardı. Hala da durumları kötü. Bu sene fatih hoca son darbeyi vurmalı.

İstatistikler 3 sene üst üste şampiyonluk zor diyor. Bunu başarmalıyız.

Onun için transferler çok önemli

Biz taraftar olarak tam destek demeliyiz.

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tezgah belli,
-fb muriqi, altay ve belki deniz gibi yerlileri toplayacak.
-beinsports yayinci kurulu olarak cekilecek. saran‘in kanali yayinyalayacak maclari.
-tff yabanci sinirini düsürecek,
-ve böylece fb bir avantaj elde etmis olacak.. ama yinede basarili olamayacaklar :D

maalesef hersey beklenir bunlardan
Yabancı sınırı gelirse fener ambargo koyar lige.

Beşiktaşlı tüpçü başkan olur ses olmaz, şikeci eski fb yöneticisi tff başkanı olur yine kimseden ses çıkmaz. Hasbel kadar gslı tff başkanı olsa kıyamet kopar.

Gslılar veremli mi kardeşim niye hiç gslı tff başkanı olmuyor bu memlekette

Ne örneği vereyim? Antrenman metodları hakkında kaç kişi bilgi sahibi. Kaç kişi pedogoji biliyor? Kaç kişi sporcu sağlığı hakkında bilgi sahibi? Kaç tane ekonomist var? Kaç tane standart maç sahasında 90 dk maç yapmış adam var?

Ben de yıllarca fm falan oynadım da buraların fm kaldıramayacağını işi bilen profesyonel insanlar olmadan başarı gelmeyeceğini biliyorum.
bunları bilmek gerekmiyor ki futbol elestirisi yapmak icin

bu arada hasan şaş yalanladı ama hala medya abubakar falcaoyu yazıyor

Mancini profesyonel ekip getirdi de ne oldu ?

Neredeyse her hocayı kendi getirmişti

Sonuç=Başarısızlık

Terim'in başarılarını küçümseyenler yakın tarihten hiç ders almamışlar

Diagne'nin bir Premier Lig yapması lazım. Hala teklif gelmemesi ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt