- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
fb turuc icin soyle 4m odese cok iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne örneği vereyim? Antrenman metodları hakkında kaç kişi bilgi sahibi. Kaç kişi pedogoji biliyor? Kaç kişi sporcu sağlığı hakkında bilgi sahibi? Kaç tane ekonomist var? Kaç tane standart maç sahasında 90 dk maç yapmış adam var?doktor ornegi cok sacmaydı
fener altay'ı da almış, bu gerizekalılar gömü falan mı buldu? Bu kadar kaleci lüksü nedir
BU DOGRUMU
muslera
mariano–luyi–marcao–naga
banega–mesa–belhanda
Feguli–Falcao–Babel
Yabancı sınırı gelirse fener ambargo koyar lige.tezgah belli,
-fb muriqi, altay ve belki deniz gibi yerlileri toplayacak.
-beinsports yayinci kurulu olarak cekilecek. saran‘in kanali yayinyalayacak maclari.
-tff yabanci sinirini düsürecek,
-ve böylece fb bir avantaj elde etmis olacak.. ama yinede basarili olamayacaklar
maalesef hersey beklenir bunlardan
Yabancı sınırı gelirse fener ambargo koyar lige.
bunları bilmek gerekmiyor ki futbol elestirisi yapmak icinNe örneği vereyim? Antrenman metodları hakkında kaç kişi bilgi sahibi. Kaç kişi pedogoji biliyor? Kaç kişi sporcu sağlığı hakkında bilgi sahibi? Kaç tane ekonomist var? Kaç tane standart maç sahasında 90 dk maç yapmış adam var?
Ben de yıllarca fm falan oynadım da buraların fm kaldıramayacağını işi bilen profesyonel insanlar olmadan başarı gelmeyeceğini biliyorum.
Ben de Galatasaray a yakışmayan rezil bir taraftar diyorum. Bu da benim düşüncem olsun.galatasaraya yakışmayan rezil bi yönetim
Yabancı sınırı gelirse fener ambargo koyar lige.
Rezil yönetim rezil teknik adam demek için biraz anlamak lazımbunları bilmek gerekmiyor ki futbol elestirisi yapmak icin
basımızda kim olursa olsun ligin en buyuk favorisi bizizbasimizda FT oldugu sürece ligin en büyük favorisi biziz![]()
Ne örneği vereyim? Antrenman metodları hakkında kaç kişi bilgi sahibi. Kaç kişi pedogoji biliyor? Kaç kişi sporcu sağlığı hakkında bilgi sahibi? Kaç tane ekonomist var? Kaç tane standart maç sahasında 90 dk maç yapmış adam var?
Ben de yıllarca fm falan oynadım da buraların fm kaldıramayacağını işi bilen profesyonel insanlar olmadan başarı gelmeyeceğini biliyorum.