Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocamız yırttı mı derken? Ceza alsa hoşuna mı gidecekti çok üzülmüş gibisin.

Gecmiste cok ikiyuzlulugunu gormus biri olarak PFDKya asla guvenmeyenlerdenim. En kiytirik sebepten ceza aldigimizi, son ligin ilk çeyreğinde hocasiz ciktigimizi hatirliyorum. Bunlari goz onune getirince yirtmak kelimesi bana gayet uygun geldi. Yoksa bu PFDK konu Galatasaray olunca havadan nem kapıp veriyor cezayi normalde renktas

Önemli olan sadece banega degil, etrafini da düzgün süslemek lazim. Dengeli, uyumlu bir kadro sart. Banega olmuyor diye karalari baglayacak degilim.

Suanki kadro bile rahat rahat sampiyonluga oynar.

fernando'nun sevilla'ya transferi artık kesin gibi, o yüzden takasa filan hiç gerek yok. 3,5 - 4 m euro bonservis alalım, parayı direkt bu arkadaşa yatıralım. eğer almazsak ilerleyen yıllarda bir tanguy ndombele pişmanlığı daha yaşayabiliriz.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
9 Temmuz 2019 10:36 · gurrpegi

Cheick Doucoure için yazmış 19 yaşında videolarda da çok iyi gördüm keşke ilgilensek Fransa ligi tam bize göre

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lens 4-5 bu çocuğu verir mi acaba

Adı geçen orta sahalar içerisinde beni en çok heyecanlandıran isim Cuellar oldu

Yine yaprak kımıldamayan bir gün galiba

66 numaralı Arda Turan Hoş Geldin..
Fatih Terim, Galatasaray'a gelmeyi çok isteyen Arda Turan'ın transferine onay verdi. (Takvim)

Tetteh' i transfer etmelerinden çekiniyorum, haberler artmaya başladı. Hoca bazen böyle olmadık adamlara takar maalesef; kulübünün 8 m istemesinden yakınıyordu kameralar önünde...

Günaydın,
Gidişat hoşuma gitmiyor umarım bir an önce mantıklı hareketler yaparız, kuşların mesut ile anlaştığını duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt