Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus, Sami Khedira’nın sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Galatasaray Khedira’nın durumunu yakından takip ediyor.

(@NicoSchira)

Son haberlere gore Yunus Akgun Adana Demirspor’a ve Jimmy Denizlispor’a gidecek.

Hizli bir kanat gelmezse Sekidika takimda kalmali.

Arda
Feghouli
Babel
Kerem
Sekidika
Ali Yavuz Kol

Gerektiginde Emre Kilinc yine kanatta oynayabilir ama su an sol ic olarak devam etmeli, kanatta yetersiz kalacagini dusunuyorum.

Oldu taylanı satalım marcao gitsin luyindamaya alıcı her türlü çıkar saracci göze batıyor satalım ortasahayada 50m € koyalım o futbol oynasın herşey para nasıl olsa

marcao'nun yerine badstuber
ortasahaya khedira ve götze

cimbomun çocuğu akbaba yalnız kalmasın diye, 10 numara transferler olur

Juventus, Sami Khedira’nın sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Galatasaray Khedira’nın durumunu yakından takip ediyor.

(@NicoSchira)

IMG_7552.webp

Son 2 sezonda toplam 20 lig maçına çıkmış. Bitik bu arkadaş. Marcao’yu satıp bunun gibi çöpleri alcaklarsa yatacak yerleri yok.

Taylan sezona çok iyi başladı ama avrupada gruplara kalırsak bize a kalite bir 6 numara lazım bu hafta herşey belli olur heralde bakalım

2011-2012 sezonunu hatirlayan arkadaslar bu sezon oynadigimiz 3 resmi macta o dönemki takimi gördü bence

O sezon oynadigimiz sistem 4-4-2 veya 4-1-3-2 de diyebiliriz merkez orta saha özelligi olan kanat oyunculari ile merkez agirlikli bir futboldu

Fatih hoca döneminde uzun bir aradan sonra yine merkez özelligi olan oyuncularla oynuyoruz ve benzer bir futbol izleyecegiz belli ki

Aradaki tek fark o dönem Elmander den dolayi 4-1-3-2 oynadik cunku top rakipteyken orta sahaya destek veren bi forvet oyuncusuydu,simdi ise Bunu tek forvet ile yani 4-1-4-1 ile yapiyoruz

Mevcut orta saha kurgusu bozulmadigi sürece cok iyi bir takim izleriz cunku inanilmaz bir uyum var ve oynadikca daha iyi duruma gelinecek bu kesin

Uzun bir maraton olacak bu yuzden icimizden ve disardan alternatif gerekiyor tabiki

Khediranin hem maasi yüksek olur ve adam kronik sakat. Bir de ben bunu ne zaman alman milli takiminda görsem, hic 6 No gibi oynuyor gibi gelmiyordu bana. Acayip cok hücuma yönlü oynuyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt