- 5 Şubat 2013
- 15.497
- 2.680
- 1.828
Sa Khedira geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye?Doumbia söylentisi vardı o da gitti
bu sene doğru düzgün haber tutturan muhabirimiz (?) yok bravo
paso sallamasyon
gitti derken haberler ortadan yok oldu demek istedim
Gecen yilda mi ne boyle baslamislardibaşak sıralamanın sonunda müthiş başladı lige puhahaha
0 puan -4 averaj
Kalp sorunu nedir yawEkli dosyayı görüntüle 95369
Son 2 sezonda toplam 20 lig maçına çıkmış. Bitik bu arkadaş. Marcao’yu satıp bunun gibi çöpleri alcaklarsa yatacak yerleri yok.
Diğerleri neden hala kulüp bulamadı anlamadım da Ibe futbolu bıraktım dese şaşırmam![]()
Aleix García - Oyuncu profili 22/23
Aleix García, 25, İspanya ➤ Girona FC, 2021'den beri ➤ Merkez orta saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 28 Haz 1997, Ulldecona, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Arnaud Lusamba - Oyuncu profili 20/21
Arnaud Lusamba, 24, Fransa ➤ Amiens SC, 2020'den beri ➤ Merkez orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 4 Oca 1997, Metz, Fransawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Daler Kuzyaev - Oyuncu profili
Daler Kuzyaev ➤ 1 Tem 2026'den beri kulüpsüz ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 15 Oca 1993, Naberezhnye Chelny, Tatarstan Republic, Rusyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Jordon Ibe - Oyuncu profili 25/26
Jordon Ibe, 30, İngiltere ➤ Lokomotiv Sofia, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 8 Ara 1995, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Bu adamlar hala serbest.
Kalp sorunu nedir yaw
GSCimbom Mobile App
ne zaman dedi renkdasGalasevgisi marcao gitmiyor demis
ne zaman dedi renkdas