Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HABERASLAN ÖZEL HABERİ ✍️

İtalya'da gazetecilik yapan ve aynı zamanda Roma taraftar sayfasında da görev alan bir arkadaşımıza Marcao transferini sorduk. "Şu an Roma yöneticilerinin 14 Milyon Euro teklif etti ve beklemeye geçti" dedi. Galatasaray'ın 20 Milyon Euro istediği iddia ediliyor dediğimde ise " Ben Roma'nın o miktarlara çıkmayacağını düşünüyorum ama teknik ekip bu transferi çok istiyor" dedi. Transferin olma şansını %55 olarak değerlendirdi.

18-20 civarına çıkarlarsa satarlar zaten bizimkiler,14 milyon euroyu reddettilerse şaşırttılar beni.

Çoğu kez es geçiyorsunuz, ama bu sefer lütfen sizden bir değerlendirme ve yorum alalım bu yeni antreman tekniği üzeri;
@Ahmed Arif Kesen bey

Kalede Fatih, Stoperde Ahmet Çalık gibi kalitesiz anadolu topcularına fitsin yani ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu ben marcaonun bile abartıldığı düşünen bir adamım..Ahmet çalık hakkında düşüncelerim nedir sence.

fatih hakkındada az önce yorumumuda yaptım.Ne olursa olsun volkan alınmalıydı diye.Peki fatihi nereden çıkardın onu anlamadım.

Ben bu çapsız yönetimi marcaoyu 15-20 milyona sattığı için eleştirmem gerekli transferleri yapmadığı için eleştiririm.
Marcaoyu satacaksan oraya adam tabiki alacaksın.
kaan ayhan transferi o kadar değerliydiki bzim başımızdakilerin yatacak yeri yok.

orta saha ve kanata kaliteli 3,4 oyuncu alınsın ben donkla veya yapılacak genç bir scout transferiyle oynamaya razıyım.
bizim ligde ortalama defans oyuncusuyla şampiyon olabilirsin.
am bu orta sahayla ve kanat oyuncularıyla tamammen şansa bırakırsın ve büyük bir ihtimalle şampiyon olamazsın.

başımızdakiler göstere göstere şampiyonluğu riske atıyorlar.

Marcaonun sözleşmesini uzatma olayını ilk ben yazdım forumda, Uğur da benden çalmış teessüf ediyorum :asd:

Sıradan bir twitter kullanıcısı yav, niye bu toplara giriyorki onun fikrini paraphrase etse bile.

bir seferlik bir şey değil herhalde, öyle yazmış. belki de haklılık payı vardır.

gerçi yine de takılmamak lazım böyle şeylere bana göre de.

neden 20 bide yaw zaten 15 16 veriyolarmış 30 falan yapalım bari de gerçekten spesifik olsun

Union Berlin: Max Krusenin Lisansi elinden artik ALINMAYACAK!
Max ile eski is verenin arasinda bir husus. Eger Max yardim isterse, yardimci oluruz

fb gg xd

yav eger ugurdan görüp 1e1 kopyalamıssa ugur haklı. o gs sayfaları binlerce kişiye hitap ediyo kendi fikrin degilse yazmicaksın kendi fikrinmiş gibi.

FLAŞ

Nihat Özdemir: “Fenerbahçe'nin harcama limit sorunu yüzde 90 gibi bir oranla çözüldü. Yakında da tamamı çözülür.” (CNN Türk)

Nihat Özdemir: "Yayıncı kuruluş ile 1-2 hafta içerisinde anlaşmaya varacağımızı düşünüyorum."

CNN Türk

2 hafta kalmis. halen 2 os + 1 kanat lazimken, iyi olan defansi bozmak malliktir. artik kalmali

biz zaten her zaman transferi son günlerde yapıyoruz. çok da sıra dışı bir durum olmaz bizim için. ideal ortamda son günlerde böyle bir operasyon yapılmaz ama bizim için standart bu zaten. her sene benzer şeyler oluyor.

işin diğer boyutuna gelirsek ben bazı arkadaşlarımız kadar iyimser değilim. bizde oyuncu fazla değer kazanmaz. marcao'nun bizde göreceği max değer 15 civarı olur. hatta kötü gidiş, sakatlık vs derken düşer. başka ülkede olsa farklı olabilirdi. ki 15 de bizim için çok iyi para.

üstelik kontratı da bitecek 2022'de. bu adama gerçekten ilgi varsa kontrat yenilemeye çok da sıcak bakmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt