- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Işık Kaan Ayhan dedi dün Işık Kaan Arslan diyeceğine msjsjdkdkkdRodop'un yanındaki konuşan arkadaşta hatırı sayılır bir IQ problemi var.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Işık Kaan Ayhan dedi dün Işık Kaan Arslan diyeceğine msjsjdkdkkdRodop'un yanındaki konuşan arkadaşta hatırı sayılır bir IQ problemi var.
Duyum var mıHerkese selamlar sevgili Galatasarayli kardeşlerim abilerim. Forumu sürekli takip ederdim üye olduk bizde![]()
LolŞu havalara bak, patentini de al bari. Sanrısın ekrana çıkıp kuantum fiziği konuşuyor. İtici herif.

Duyum var mı

Şu havalara bak, patentini de al bari. Sanrısın ekrana çıkıp kuantum fiziği konuşuyor. İtici herif.

sen de patentini al renktaşş biraz ugur para ödesinMarcaonun sözleşmesini uzatma olayını ilk ben yazdım forumda, Uğur da benden çalmış teessüf ediyorum
Sıradan bir twitter kullanıcısı yav, niye bu toplara giriyorki onun fikrini paraphrase etse bile.
Rolleri değişmişler bugünRodop'un yanındaki konuşan arkadaşta hatırı sayılır bir IQ problemi var.

uyuz oluyorum bu herife söylediği bir şey spesifik bir şey olsa amenna ama herkesin hemen hemen söylediği şeylerŞu havalara bak, patentini de al bari. Sanrısın ekrana çıkıp kuantum fiziği konuşuyor. İtici herif.
ANK denilen kolpacının yazdığı her şeye aksi kanıtlanıncaya kadar yalan gözüyle bakıyorum ben.
FutbolArena
@futbolarena
·
7d
![]()
![]()
![]()
"Beşiktaş, 2 yılda 9 M€ maliyeti nedeniyle Vida'yı bonservissiz olarak Roma'ya vermeyi kabul etti. Roma, Vida'ya yıllık 3 M€ maaş ve 3 yıllık sözleşme önerdi." (
@fatihdogan_38
)
Marcaonun sözleşmesini uzatma olayını ilk ben yazdım forumda, Uğur da benden çalmış teessüf ediyorum
Sıradan bir twitter kullanıcısı yav, niye bu toplara giriyorki onun fikrini paraphrase etse bile.