Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FutbolArena

@futbolarena

·
7d

Yangın

Yangın

Yangın

"Beşiktaş, 2 yılda 9 M€ maliyeti nedeniyle Vida'yı bonservissiz olarak Roma'ya vermeyi kabul etti. Roma, Vida'ya yıllık 3 M€ maaş ve 3 yıllık sözleşme önerdi." (
@fatihdogan_38
)

Marcaonun sözleşmesini uzatma olayını ilk ben yazdım forumda, Uğur da benden çalmış teessüf ediyorum :asd:

Sıradan bir twitter kullanıcısı yav, niye bu toplara giriyorki onun fikrini paraphrase etse bile.

Vida 50 milyon eurodan bedavaya düşmüş ha ha

hedef23

Ank yine yanlış alarma atladı heralde :asd:
Başta Ndiaye şimdi marcao.

Marcaonun sözleşmesini uzatma olayını ilk ben yazdım forumda, Uğur da benden çalmış teessüf ediyorum :asd:

Sıradan bir twitter kullanıcısı yav, niye bu toplara giriyorki onun fikrini paraphrase etse bile.

Burayı okuyup haber ya da yorum yapmıyorlar sa ben de bir şey bilmiyorum.

Zamanında
2 oyuncu önerdim.
Bir oyuncunun ismini yanlış yazmışım.
Ertesi gün İnternet sitelerinde haber yapmışlar, aynen benim gibi yanlış yazmışlar.

İstersen bir kaç gün sonra dene.

Gscimbom mobil

Marcao bence gitmez ama bu tepkiler de iyi oldu bence böylelikle akıllarında sözleşme uzatmayı sonraya bırakma varsa bile devre arasında falan sözleşme uzatma girmiştir. Luyindama- Marcao 4 yıllık 1.5'tan ok olurlar bence. Bunun dışında Diagne'ye teklif olduğu konuşuluyordu bence sürpriz bir gidiş olursa bu Diagne olur çünkü as adam değil ve Babel'i yedek forvet olarak kullanabilirsin yada yedek forvet bulup kiralamak daha kolay olur. Diagne + Belhanda gönderip 2 iyi orta saha ve 1 kanat çok iyi olur şahsen.

HABERASLAN ÖZEL HABERİ ✍️

İtalya'da gazetecilik yapan ve aynı zamanda Roma taraftar sayfasında da görev alan bir arkadaşımıza Marcao transferini sorduk. "Şu an Roma yöneticilerinin 14 Milyon Euro teklif etti ve beklemeye geçti" dedi. Galatasaray'ın 20 Milyon Euro istediği iddia ediliyor dediğimde ise " Ben Roma'nın o miktarlara çıkmayacağını düşünüyorum ama teknik ekip bu transferi çok istiyor" dedi. Transferin olma şansını %55 olarak değerlendirdi.

ugur abime laf etmeyin!!1 o bir fussball duayeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt