Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Sekidikaya hiç şans vermiyor tamam antrenman da falan performansı yeterli değildir muhtemelen ama 75. Dk da kontraya çıkarken aslında elimiz de olan tek hızlı kanat oyuncusu denese bir görsek

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sonunda bunu söyleyen biri daha çıktı. Sekidika iyi bir hücumcu ama adamı iki maçla astılar renkdaş. Bu forumda yeni transfer olan ve tanınmamış herkese çöp diyen bir gurup var ve bunlar sırf bak ben demiştim demek için adamın başarısızlığına dua eden tipte insanlar. Burada gereksiz bi algı ortamı oluşturup adamı ilk hatasında linç ederler. Ben bunların Galatasaraylı olduğundan bile şüpheliyim. Diagne, Sekidika, Taylan sanki bu adamların bi suçu varmış gibi hepsinin hatasını kolladılar.

Gerçek taraftarın bakışı böyle olmamalı. Artık bu adam alındı mı alındı o zaman destek olacaksın. Sekidika hızlı mı yeterince hızlı. Biraz ısrar edilse çok faydalı olabilir ama adamın özgüvenini yerle bir ettik. Fatih hocanında biraz ısrar etmesi motive etmesi lazım çünkü kanada transfer yapılacağı falan yok. Sekidika bize çok lazım olacak.

Ulan şimdi gördüm bu Ercan Taner beni engellemiş. Naptım acaba bu adama hiç münasebetimiz de olmamıştı

Fatih Terim'in hastalığı sürecinde bir twit beğenip ortalığı karıştırmıştı. Son dönem spikerliği gibi kendi de bayık bir adam oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt