- 27 Ocak 2010
- 59.379
- 30.986
- 3.523
hadi benle neysede ahmet ö. g ile kavgalı olabilmek için ruh hastası olmalı bi insan
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi benle neysede ahmet ö. g ile kavgalı olabilmek için ruh hastası olmalı bi insan
tanımlamayı yapınca nasılda biliyor kendini hemen damlıyor kekokes tatavayi bos adam

tanımlamayı yapınca nasılda biliyor kendini hemen damlıyor keko![]()
heh başa sardık gene ben koyacağımı koydum sende sabaha kadar 1000 defa aynı şeyi yazarsın artık.kudurmaya devam et
Aman reis boş herifler için ceza almaya değmeztanımlamayı yapınca nasılda biliyor kendini hemen damlıyor keko![]()
heh başa sardık gene ben koyacağımı koydum sende sabaha kadar 1000 defa aynı şeyi yazarsın artık.
bu arada sağlam domalttık hafta sonu senin gibileri acısı yeni geldi heralde xd
ne caza yıyecem yav kendı bulaştı bunun gibileri başak macında pis domalttık şimdi de yırtıklarına merhem arıyolarAman reis boş herifler için ceza almaya değmez
Sonunda bunu söyleyen biri daha çıktı. Sekidika iyi bir hücumcu ama adamı iki maçla astılar renkdaş. Bu forumda yeni transfer olan ve tanınmamış herkese çöp diyen bir gurup var ve bunlar sırf bak ben demiştim demek için adamın başarısızlığına dua eden tipte insanlar. Burada gereksiz bi algı ortamı oluşturup adamı ilk hatasında linç ederler. Ben bunların Galatasaraylı olduğundan bile şüpheliyim. Diagne, Sekidika, Taylan sanki bu adamların bi suçu varmış gibi hepsinin hatasını kolladılar.Hoca Sekidikaya hiç şans vermiyor tamam antrenman da falan performansı yeterli değildir muhtemelen ama 75. Dk da kontraya çıkarken aslında elimiz de olan tek hızlı kanat oyuncusu denese bir görsek
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
naber kral geri döndüm emrah abiyi almışlar içeri 2dk foruma sahip çıkamadınAman reis boş herifler için ceza almaya değmez

Olm ben de daha yeni geldim yetişemeden almışlar haytayı içeri yavnaber kral geri döndüm emrah abiyi almışlar içeri 2dk foruma sahip çıkamadın
Hakan ne olursan(?) ol ama boş adam olma.Berke yine mi kudurmus![]()
Ulan şimdi gördüm bu Ercan Taner beni engellemiş. Naptım acaba bu adama hiç münasebetimiz de olmamıştı
asSA beylers.
geldi mi çakma duyumcu
doğru bir şeyler yapmışsındır muhtemelen üstat.Ulan şimdi gördüm bu Ercan Taner beni engellemiş. Naptım acaba bu adama hiç münasebetimiz de olmamıştı
Hakan ne olursan(?) ol ama boş adam olma.