- 24 Mayıs 2009
- 17.304
- 20.279
- 2.643
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim'in hastalığı sürecinde bir twit beğenip ortalığı karıştırmıştı. Son dönem spikerliği gibi kendi de bayık bir adam oldu.
Osmanla düzgünce tartışıyorduk biz yahu bişey yoktu. Diğer herif kudurdu niyeyse
abi mesajıma cevap vermedin bi bakar mısıno kadar kıt zihinlisinki küfürü bile yanlış ediyorsun.
ancak eğiticem seni biraz zaman lazım tabii
seviyeli bi şekilde gs nin yarınları hakkında konusuyorduk sonra o hakan denen maganda gelip ağza alınmayacak hakaretler etti
Hakan Düz mesajlarından dolayı ceza yedi. Nöbette seviyesizliğe müsaade etmiyoruz.seviyeli bi şekilde gs nin yarınları hakkında konusuyorduk sonra o hakan denen maganda gelip ağza alınmayacak hakaretler etti
Şimdi maalesef futbol bilgisi geliştirmeyi bırak IQ düşürüyor bazı yorumlar.İşin tarafı da ne hocam bilir misin mesela ben üye olmadan da yıllardır dışarıdan forumu okuyarak takip ederim eskiden insan buraya girdiğinde futbol bilgisini geliştirip üstüne koyardı şimdi maalesef öyle yorumları göremiyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o şahsın ceza yemesi umrumda değil de seviye konusunda her zaman hassas olmuşumdur bende ustatHakan Düz mesajlarından dolayı ceza yedi. Nöbette seviyesizliğe müsaade etmiyoruz.

osman sedenin de ceza alması lazım. ilk yavsak diyen o.Hakan Düz mesajlarından dolayı ceza yedi. Nöbette seviyesizliğe müsaade etmiyoruz.
ilk taşı en günahsız olanımız attıosman sedenin de ceza alması lazım. ilk yavsak diyen o.
Yönetimin de işine gelirNöbetçiler medya bizi fena gazlıyor. Tamam takım iyi de bence fazla abartılan bir oyun var. Bu gidişle transfer yapmayacaklar diye korkuyorum.