Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anderlechtle anlasip, sonra Brügge bizim grupa düstü diye bize gol atmak icin resmen oraya gitmemismiydi? Anderlechte Forvet No 1 olmak varken Brüggeye gitmisti
reis ajan olarak gitti oraya ortalığı karıştırmak için, psg-brugge maçında penaltıyı zorla kullanıp kaçırdı, hocayla falan kavga etti :D

gerçek bir aslan

Sampiyonluk kutlamalarina gelmeyen adam bayagi karakter problemi var kendini dizginleyemiyor cogunlukla. EmreB'nin tam tersi Maç icinde efendi cocuk ama :D
Sorloth konusunda ne olursa olsun seni alip futbol dunyasina tekrardan sokan bir kulube yaptigi buyuk adilik. Tamam belki ş.ligini falan dusunup +1i kabul etti bilemeyiz ama yaptigi cvsinde - olarak yaziliyor. Yarin obur gun bir sakatlik yasar duzelme derken sahada mal gibi yuruyen adam olur kimse yuzune bakmaz. 3-4 sene almanyada surunur.
Yada soyle dusunmek lazim adamlar 30 veriyor 1 sene sonra bayern istiyorum dediginde banane lan oynamam 30a beni verin diye mal mal islere girismeyeceginin garantisi yok. Millet cine arabistana gidiyor oynuyor eleman trabzonu begenmiyorsa sikinti. 50 dakikalik ucak yolculuguyla istanbula, antalyaya direkt gidiyorsun gezip geri gelmek koymaz adama.
Aaa doğru bak kutlamalara gelmemişti haklısın renktaş onu unutmuşum aslında Kuzeyli bir oyuncudan bu tarz bir tavır görmek beni de şaşırttı ama sörlothun futboluna çok hayran olduğum için adamı kurtarmaya çalışıyorum bir yerden

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Khazri ile biz neden ilgilenmiyoruz acaba, solda Arda'nın olduğu yerde de oynar 10 no da oynar süper topçu

Ekuban iyi kesinlikle ama öyle ya da böyle İngiltere topçusuydu. Sakatlıklardan beli doğrulmayacak gibi ama.
Evet evet sakatlık çok yaşadı geçen sene, daha öncedende sakatlık geçmişi var.Her sene 20 maç kaçırarak devam ederse beklenen transferi yapamaz gibi duruyor.

️Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi:

-Galatasaray 3.403.25

-Fenerbahçe 2.903.00
-Beşiktaş 4.50
-Trabzonspor 5.50
-Başakşehir 6.006.50

Dünyanın önde gelen futbol istatistik sitesi WhoScored'e göre Süper Lig'de ilk 2 haftanın en değerli oyuncusu 8,22 puanla Younes Belhanda oldu.

A3C839B1-C38A-4C07-B754-D68F2B43AECD.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt