Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.100
- 5.833
- 1.513
Muslera ne zaman dönüyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis ajan olarak gitti oraya ortalığı karıştırmak için, psg-brugge maçında penaltıyı zorla kullanıp kaçırdı, hocayla falan kavga ettiAnderlechtle anlasip, sonra Brügge bizim grupa düstü diye bize gol atmak icin resmen oraya gitmemismiydi? Anderlechte Forvet No 1 olmak varken Brüggeye gitmisti
Aaa doğru bak kutlamalara gelmemişti haklısın renktaş onu unutmuşum aslında Kuzeyli bir oyuncudan bu tarz bir tavır görmek beni de şaşırttı ama sörlothun futboluna çok hayran olduğum için adamı kurtarmaya çalışıyorum bir yerdenSampiyonluk kutlamalarina gelmeyen adam bayagi karakter problemi var kendini dizginleyemiyor cogunlukla. EmreB'nin tam tersi Maç icinde efendi cocuk ama
Sorloth konusunda ne olursa olsun seni alip futbol dunyasina tekrardan sokan bir kulube yaptigi buyuk adilik. Tamam belki ş.ligini falan dusunup +1i kabul etti bilemeyiz ama yaptigi cvsinde - olarak yaziliyor. Yarin obur gun bir sakatlik yasar duzelme derken sahada mal gibi yuruyen adam olur kimse yuzune bakmaz. 3-4 sene almanyada surunur.
Yada soyle dusunmek lazim adamlar 30 veriyor 1 sene sonra bayern istiyorum dediginde banane lan oynamam 30a beni verin diye mal mal islere girismeyeceginin garantisi yok. Millet cine arabistana gidiyor oynuyor eleman trabzonu begenmiyorsa sikinti. 50 dakikalik ucak yolculuguyla istanbula, antalyaya direkt gidiyorsun gezip geri gelmek koymaz adama.

Evet evet sakatlık çok yaşadı geçen sene, daha öncedende sakatlık geçmişi var.Her sene 20 maç kaçırarak devam ederse beklenen transferi yapamaz gibi duruyor.Ekuban iyi kesinlikle ama öyle ya da böyle İngiltere topçusuydu. Sakatlıklardan beli doğrulmayacak gibi ama.
6 milyon artı bonuslarla 8 milyon istiyor saint ettieneKhazri ile biz neden ilgilenmiyoruz acaba, solda Arda'nın olduğu yerde de oynar 10 no da oynar süper topçu
Kaç kuruşKhazri ile biz neden ilgilenmiyoruz acaba, solda Arda'nın olduğu yerde de oynar 10 no da oynar süper topçu
500bin kiralama 3.5m zorunlu opsiyon falan, kadro dışı kalmşKaç kuruş
Göbeği salmıştı bir ara yoksa EFSANE topçu
Dolar 1.2 olunca yazar kasa fırlatmışlardı. Şimdi yemiyor tabi.
Bir ara herifleri zirveye taşımıştı.500bin kiralama 3.5m zorunlu opsiyon falan, kadro dışı kalmş
Bu çok fazla, yaşı da geldi çünkü.6 milyon artı bonuslarla 8 milyon istiyor saint ettiene
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu paraya khazriyi tek maçlık bile kiralamazlar500bin kiralama 3.5m zorunlu opsiyon falan, kadro dışı kalmş

Abdurrahim Albayrak: "Önemli bir gaz şirketiyle anlaştık. Sponsorlarımız çoğalıyor. Zor dönemlerde bize elini uzatan bütün sponsorlarımıza teşekkür ediyorum."
Galatasaray'da yeni sponsorluk! İmzalar atıldı https://t.co/gtYuXnlRTYFenere çakınca oranlar olması gerektiği gibi düzeltilecektir.️Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi:
-Galatasaray 3.403.25
-Fenerbahçe 2.903.00
-Beşiktaş 4.50
-Trabzonspor 5.50
-Başakşehir 6.006.50