Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika!

Orta saha arayışlarını sürdüren Sarı Kırmızılılar, Arsenal forması giyen Mohamed Elneny'ye teklif götürdü ancak Londra ekibi teklifi yeterli bulmadığı için reddetti. Sarı Kırmızılılar rotayı Mohamed Kolneny'ye çevirdi.
(@ckstatistic)
Yönetici Abiler, arkadaşa Exit'i gösterelim, kötü mizah dan dolayı *tekme

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Joao Mario + Elneny'e ben okeyim.

Bunlar bedelsiz kiralansın 1 m euro ile de opsiyonlu kanat alsınlar.
Abi yanlış ama sadece bi hatırlatma yapma gereği duydum. Bu yönetim burnunun dibindeki Mensah'ı elektrik borcunu ödeyemeyen BJK'ye, anlaştık dediğimiz MHY'yi FB'ye kaptırdı ve 2.5M çıkış maddesi olan Kaan'ı alamadı. :D

Kendimize gelelim. Bunlar bırak ikisini bir almayı, birini bile alamaz yav.

Son dakika!

Orta saha arayışlarını sürdüren Sarı Kırmızılılar, Arsenal forması giyen Mohamed Elneny'ye teklif götürdü ancak Londra ekibi teklifi yeterli bulmadığı için reddetti. Sarı Kırmızılılar rotayı Mohamed Kolneny'ye çevirdi.
(@ckstatistic)
yorulmadın mı lan melo

J.Mario net bizim sisteme uygun hocanın yıllardır istediği kısa çalımı, oyun görüşü ve pas yönü güçlü olan Seri'nin bir tık hücumcu hali net 10 asist yapar burada öyle basıp geçen adam tarzı değil ama top kolay kaybetmeyen ve doğru kullanan tüm pas opsiyonlarını iyi gören hücumcular için biçilmiş kaftan, Rusya günlerini bilmiyorum ama devamlılığı olan kolay kolay sakatlanmayan bir oyuncu bence bizim için net iyi oyuncu kaçan bek ve kanatları müthiş besler mesela, topla rakibin arasına da çok iyi girer.

Begenmiyorum cunku o tarz oyunculari. Bize hem 6 hem 8 gibi oynamasini bilen bir oyuncu gerekli. Ilk once Taylan ile rekabet edecek, defansif yonu kuvvetli bir oyuncu, ama Taylan oynadiginda illa bu oyuncunun yedek kalmamasi adina biraz daha ileride oynayabilmesi lazim ve bunun icin de oyun gorusu + pasor ozellikleri de iyi oynamali.

İtalyan gazeteci Biafora: "Roma'nın Marcao için Galatasaray'a yaptığı teklif: 2 milyon Euro kiralama bedeli, sezon sonunda 13 milyon Euro satın alma opsiyonu. Galatasaray bu teklifi reddetti. Bana göre 15M€ ödenirse Galatasaray, Marcao'nun transferine izin verir." (Radyospor)

Zaten dikiş tutturmuş bir joao Mario’yu şu şartlarda nasıl Türkiye’ye getireceksin ki?

melo gibi düşün büyük beklenti altında kalmış potansiyelli oyuncu.
Bakasetas’ın yıldız olduğu ligte joao Mario etki bırakır diye düşünüyorum

Begenmiyorum cunku o tarz oyunculari. Bize hem 6 hem 8 gibi oynamasini bilen bir oyuncu gerekli. Ilk once Taylan ile rekabet edecek, defansif yonu kuvvetli bir oyuncu, ama Taylan oynadiginda illa bu oyuncunun yedek kalmamasi adina biraz daha ileride oynayabilmesi lazim ve bunun icin de oyun gorusu + pasor ozellikleri de iyi oynamali.
seri de gelcek ya raad ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt