Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi yanlış ama sadece bi hatırlatma yapma gereği duydum. Bu yönetim burnunun dibindeki Mensah'ı elektrik borcunu ödeyemeyen BJK'ye, anlaştık dediğimiz MHY'yi FB'ye kaptırdı ve 2.5M çıkış maddesi olan Kaan'ı alamadı. :D

Kendimize gelelim. Bunlar bırak ikisini bir almayı, birini bile alamaz yav.
Geçen yıl ikisi de beleşe kiralanmış da ondan şeettim.

seri de gelcek ya raad ol
Gidisat o yonde zaten herifler Seri'yi gondermek icin kulup bakiyorlar ama Seri konusunda kararsizim cunku gecen sezon iyi maclari oldugu kadar kotu maclari da oldu. Pasor ozellikleri iyi bence ama sert bir oyuncu degil.

Begenmiyorum cunku o tarz oyunculari. Bize hem 6 hem 8 gibi oynamasini bilen bir oyuncu gerekli. Ilk once Taylan ile rekabet edecek, defansif yonu kuvvetli bir oyuncu, ama Taylan oynadiginda illa bu oyuncunun yedek kalmamasi adina biraz daha ileride oynayabilmesi lazim ve bunun icin de oyun gorusu + pasor ozellikleri de iyi oynamali.
Bence Elneny, Taylan rolüne uygun ve daha iyi yapar, ikisi rotasyona girer.

Zaten dikiş tutturmuş bir joao Mario’yu şu şartlarda nasıl Türkiye’ye getireceksin ki?

melo gibi düşün büyük beklenti altında kalmış potansiyelli oyuncu.
Bakasetas’ın yıldız olduğu ligte joao Mario etki bırakır diye düşünüyorum
Hemde herif 27...evet 27! Yaşında.

Fırsat Transferi. İnşallah Olur. Seri nın kahve içmiş versiyonu diyelim.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Abi yanlış ama sadece bi hatırlatma yapma gereği duydum. Bu yönetim burnunun dibindeki Mensah'ı elektrik borcunu ödeyemeyen BJK'ye, anlaştık dediğimiz MHY'yi FB'ye kaptırdı ve 2.5M çıkış maddesi olan Kaan'ı alamadı. :D

Kendimize gelelim. Bunlar bırak ikisini bir almayı, birini bile alamaz yav.

Falcaolar, nzonziler, leminalar bu yönetim zamanında alındı. Mensah ve Mhy'i alamamış olmamızla, yönetimi yerden yere vuracak bir durum nasıl olabiliyor ben onu anlamadım renktaş tam olarak.

Bence Elneny, Taylan rolüne uygun ve daha iyi yapar, ikisi rotasyona girer.
Onu diyorum, sadece Taylan ile rekabet edilmesi icin bir transferi dogru bulmuyorum. Bize 2 farkli pozisyonda, ama oncelik 6 numara gibi oynamasini bilen, diger yonden topu da ileriye tasiyabilmesi adina pas ozellikleri iyi olan, gerektiginde kisa dribbling ile takimi ileriye tasiyan bir oyuncu lazim oldugunu dusunuyorum. . Elneny basit bir oyuncu, one cikan bir ozelligi yok. Lemina'nin gecen sezon arada sirada yaptigi o topla cikislari varya, onu kastediyorum. Hem sert ve agresif, top calma becerisi yuksek hem o ustte saydigim ozellikler de olmali. Bunun karisimi birsey. :)

J.Mario gelsin hic değilse Etebo gibi napacagi soru işareti bir adam değil

Falcaolar, nzonziler, leminalar bu yönetim zamanında alındı. Mensah ve Mhy'i alamamış olmamızla, yönetimi yerden yere vuracak bir durum nasıl olabiliyor ben onu anlamadım renktaş tam olarak.
Beceriksizler çünkü. Falcao'yu nasıl aldılar gördük.
Nzonzi Lemina Seri... Üçü de menajer önerisiydi. Hatta bunları öneren Türk menajerin ismi bile ortaya çıkmıştı.

Onu diyorum, sadece Taylan ile rekabet edilmesi icin bir transferi dogru bulmuyorum. Bize 2 farkli pozisyonda, ama oncelik 6 numara gibi oynamasini bilen, diger yonden topu da ileriye tasiyabilmesi adina pas ozellikleri iyi olan, gerektiginde kisa dribbling ile takimi ileriye tasiyan bir oyuncu lazim oldugunu dusunuyorum. . Elneny basit bir oyuncu, one cikan bir ozelligi yok. Lemina'nin gecen sezon arada sirada yaptigi o topla cikislari varya, onu kastediyorum. Hem sert ve agresif, top calma becerisi yuksek hem o ustte saydigim ozellikler de olmali. Bunun karisimi birsey. :)
O tarz adam zor bence, geçiş senesi için ligi tanıyan adam artı olur. Ara ara içte de kullanılabilir.

Ben de her işi yapabilen adam istiyorum ama para yok.

taraftarın belhanda takıntısı yönetime de hata yaptıracak muhtemelen

joao da elneny de belhandanın oynadığı rolle alakası olmayan adamlar

_________ Taylan (6)
_____________________ Etebo (8)
_____J. Mario (8.5)

Daha Defansif Yaklaşım:

_________ Doumbia (6)
_____ Etebk (8) _______ Taylan (8)

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt