Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Can ile Diagne'nin kafa kafaya takasını beklemek aşırı iyimserlik olur. En iyi ihtimalle Diagne'nin bonservisine karşılık İrfan Can'ın 1 yıllık kiralanması ve 5 milyon dolar opsiyon konulması olabilir ki seneye FFP bitiyorsa bence fazlasıyla iyi hamle. Eldeki paraya da 1 tane genç forvet kiralarız olur biter.

-----------------------Taylan------------------------

-----------Belhanda-----------İrfan Can

Feghouli --------------------------------------E.Kılınç

--------------------Falcao----------------------------

Lig için fazlasıyla iyi

Bu arada Emre Kılınç merkez, irfan Can Arda'nın yerinde gibi de oynar sürekli yer değiştirirler, acayip bir kadro oluruz hem de yabancı sınırı seneye geldiğinde inanılmaz rahatlarız, Emre,İrfan,Taylan banko desen hiç sorunumuz kalmaz

Campuzano noldu??

Akşam yattığımızın sabah ismini hatırlamıyoruz maşallah

Maldivler de bungalov yapmış orada kokanat ticaretine baslayacakmis serdar bey.

S.a renktaşlarım
3 gündür giremiyorum doğru düzgün yav özledim vallahi
Önemli bir gelişme var mı yazan olursa sevinirim

Diagne'ye şu an 7 8 veren olsa anında satarlar adamı el birliğiyle değersizleştirdik+ pandemi nedeniyle bonservisler zaten düştü 4 5 belki verirler o paraya da satılmamalı ama Crivelli ile kafa kafaya takas olursa isterim şahsen. İrfanla Diagne takası imkansız +Babel falan yazanlar olmuş şu an talibi çıksa adamın sözleşmesini eline verir yollarız zaten takasta elimizi güçlendirmekten ziyade zayıflatır :)

criv fizigiyle biraz fernandaoyu andiriyor

falc malum sakatligi yasadigi takdirde onun yerine is yapacagini dusunuyorum

Hoca Taylan'dan 6 yaratsa da Belhanda'dan da müthiş bir 8 performansı alsa da, Etebo hazır hale gelse de Ömer Bayram sol içte uçsa da oraya bir adam lazım, bir de topu öne taşıyacak kanat.
Artık o para A.Telles'ten mi gelir yoksa kırmızı kar mı yağar göreceğiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt