Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.248
- 1.233
tam fatih hocanın sevdiği tarz adamCrivelli tam bir kazma. Bana İnter’de oynayan Vierri hatırlatıyor. İkisi de kütük. Hiç sevmezdim kendisini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam fatih hocanın sevdiği tarz adamCrivelli tam bir kazma. Bana İnter’de oynayan Vierri hatırlatıyor. İkisi de kütük. Hiç sevmezdim kendisini.
Vieri cok iyidi yav, cok degisik bir santrafordu.Crivelli tam bir kazma. Bana İnter’de oynayan Vierri hatırlatıyor. İkisi de kütük. Hiç sevmezdim kendisini.
Bu bahsettiğin Vieri'nin Christian Vieri olmadığına kendimi inandırmak istiyorum.Crivelli tam bir kazma. Bana İnter’de oynayan Vierri hatırlatıyor. İkisi de kütük. Hiç sevmezdim kendisini.
Yoo inanabilirsin. Niye böyle olağanüstü bir durummuş gibi yaptın.? Kazmanın tekiydi.Bu bahsettiğin Vieri'nin Christian Vieri olmadığına kendimi inandırmak istiyorum.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Değişik olduğu aşikardı. Ben pek beğenmezdim.Vieri cok iyidi yav, cok degisik bir santrafordu.
Crivelli tam bir kazma. Bana İnter’de oynayan Vierri hatırlatıyor. İkisi de kütük. Hiç sevmezdim kendisini.
henüz muhteşem orta sahamızın gelmemiş olmasını nasıl yorumluyorsun ahbSerdar'a Atalanta kancası![]()
![]()
haberlerine hazır olalım
belhanda kesin gitti bir de o var ömer taylan etebo kaldıkhenüz muhteşem orta sahamızın gelmemiş olmasını nasıl yorumluyorsun ahb
143 maçta 500 de gol atsa ben beğenmezdim. Tıpkı boş kale topçusu olan İnzaghi gibi.143 maçta 103 gol atan vieri mi reis
S.a renktaşlarım
3 gündür giremiyorum doğru düzgün yav özledim vallahi
Önemli bir gelişme var mı yazan olursa sevinirim