- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lilleden beri istiyorum da temposu yüksek birini alsak dahaiyi olurBoufal çok iyi herif de o da kafadan kırık yav bir de mevkisiz o da.
Asporda fener cavaniyi alabilir diyor bu bildigimiz cavanimi yoksa.assak mi geçiyorlar
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24 yaşında insan olarak genç ama futbolcu olarak genç sayılmaz 8 isterler en az 3.5 a aldılarKaç isterler? Yaşını ben 21 falan sanıyordum.
8se olmaz o iş. Şu Midjtteki Cajuste'ye ne diyorsun ucuza da kapanır gibi.24 yaşında insan olarak genç ama futbolcu olarak genç sayılmaz 8 isterler en az 3.5 a aldılar
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abubajkar sakat almazlarbjk abou yu mu almış
Çok daha potansiyelli ve aynı paralara alınacak oyuncular biliyorum güney Amerika daÇok da top oynamamış bugune kadar 3 senede toplasan 50 maçı bulmuyor
Çok daha potansiyelli ve aynı paralara alınacak oyuncular biliyorum güney Amerika da
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok bakmadm zaten çapa istemiyorum kesinlikle, her orta sahadan gol katkısı gelmeli. O yüzden Okay gibi adamlara karşıyım.
Şahsen beğenmiyorum, öyle açıklanmayacak bir tarafı da yok bence.Maçın son kısmında yaptığı dribbling de çok iyidi, Luyi kesmese net pozisyondu.
Adam her işi yapıyor, beğenmeyenlere neyi beğenmediğini sorsan açıklayamazlar zaten.