Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne İrfan takası kimden geldi Başakşehir istedi biliyorum o zaman neden degersizlestiriyoruz Diagneyi kafa kafaya verirlerse tamam yoksa kalsın elimizde tek forvet kalacak.

Telles transferini beklemeuin bosuna. O transfer anca son 1-2 gun gerceklesir bizde o parayi anca devre arasi kullanabiliriz

burada yasli denilen adam iyi mac cikartmis

1600856924627.webp

Şahsen beğenmiyorum, öyle açıklanmayacak bir tarafı da yok bence.

Kısa ve öz: Evet, her şeyi yapıyor ama hiçbir şeyi üst düzey yapamıyor. Sahip olduğu dominant tek bir özelliği bile yok.
Genel manada vasat bir futbolcu ve 3 senedir başımızda onun yandan yemiş Faslı versiyonu varken yenisine hiç gerek yok.

Yine sonu gelmez tartışmalar süregelecek gelirse.

Küçük bir grup yine yok 2 tane kilit pas attı, yok dk 57'de filan çok güzel bi pasla takımı kontraya çıkarttı, yok 10 numara değil de 8.5 numara vs gibi argümanlarla savunmaya çalışacak, kalan yüzde 95'lik kesimse her maç sövecek.

Herif vasatın teki. Şu an gelse bile hiç kimseyi kesemez şu performansıyla.

Kaldı ki Belhanda'nın average maç performansı ile İrfan'ınki arasında öyle aman aman bi fark da yok.

Hatta Belhanda iyi oynadığında İrfan'dan net 2 gömlek iyi bi oyuncuya evriliyor. Belhanda bunu arada bir yapıyor.

İrfan'ın ise göze çarpacak kadar iyi oynadığı maç yok gibi bir şey.
Hangi maçta Belhanda'nın nadir de olsa yaptığı gibi peak yapmış mesela. Belki vardır ama bunca senedir benim gözüme çarpmadı.

Bence yüzde 90-95'lik kesim niye beğenmiyor sorusundan ziyade, beğenen yüzde 5-10'luk kesim niye beğeniyor sorusu sorulmalı.

Ama gelecek yanıtların ne olacağını ikimiz de biliyoruz.
Belhanda savunulduğunda nelerle savunuluyorsa İrfan'da da öyle olacak.

Sen mesela İrfan için bir makinenin iyi işleyen parçası diyorsun. Büyük çoğunluk ise öyle düşünmüyor ve vasat diyor ki gerçekten de vasat.

Kelime anlamına bakacak olursak iyi ile kötü arası bir şey.
Şarj aletin bozulur, orijinalini sorarsın çok pahalıdır, gider işini görecek yan sanayisini alır kullanırsın, o hesap.

Burda sorun şu ki, taraftarın vasat oyuncuya tahammülü yok. Zaten olmamalı da bana göre.
Yav istediğin kadar beğenme gayet iyi oyuncu. Çoğunlukla vasat diyen çoğunluk kim?

Her işi ortalamanın üstünde yapan adam gayet iyi adamdır.

Mevcut yönetimin beceriksizligi ile dominant özelliklere sahip olan orta saha oyuncularin almasi icin para gerektigini hatirlarsak, Irfan genel olarak (makul maas ile) iyi bir transfer olur

Yav istediğin kadar beğenme gayet iyi oyuncu. Çoğunlukla vasat diyen çoğunluk kim?

Her işi ortalamanın üstünde yapan adam gayet iyi adamdır.
Bizim taraftarın çoğu beğenmiyor. Hatta rakip takım taraftarları arasında da vasat olduğunu düşünen kamyonla adam var. Twitter'ı açıp okuyabilirsin.

Bana göre hiçbir şeyi ortalamanın üzerinde yapamıyor diyorum ve benim gibi düşünen çok kişinin olduğunu söylüyorum sadece.

Sen her şeyi vasat üstü yapıyor diyince realite değişmiyor. Çoğunluk her zaman haklı değildir elbette. Ama bazen sana 10 kişi yaptığın eylemin yanlış olduğunu söyler ve aksini düşünsen de eylemin yanlıştır. Yani bazen çoğunluk haklıdır. İrfan'da da bu geçerli bana göre.

Ömer + Sener(yari maas bizden) = Dorukhan
Diagne = Irfan Can

Belhanda + Babel, Jimmy, Sekidika, Ozornwafor, Ahmet, Yunus ve Atalay out

Yerlerine 1 forvet ve 1 kanat. Ikisinden birisi opsiyonlu kiralik, digerini satin alsinlar.

Kadro genclesmis, maaslar düsmüs ve öylesine kadroda olan adamlardan kurtulmus oluruz.

Biz takviye istiyoruz dha elimizdekilerden olmayalım Diagne Marcao satılmasın gidipde Falcao güvenmeyin Diagne kalmalı .Gidecekse en önemli isim Babeldir .

Bizim taraftarın çoğu beğenmiyor. Hatta rakip takım taraftarları arasında da vasat olduğunu düşünen kamyonla adam var. Twitter'ı açıp okuyabilirsin.

Bana göre hiçbir şeyi ortalamanın üzerinde yapamıyor diyorum ve benim gibi düşünen çok kişinin olduğunu söylüyorum sadece.

Sen her şeyi vasat üstü yapıyor diyince realite değişmiyor. Çoğunluk her zaman haklı değildir elbette. Ama bazen sana 10 kişi yaptığın eylemin yanlış olduğunu söyler ve aksini düşünsen de eylemin yanlıştır. Yani bazen çoğunluk haklıdır. İrfan'da da bu geçerli bana göre.
Twitterı mı baz alıyoruz? Tüm yorumlara hakim misin ya da kötü oluyor ona göre?

Bana ligde aynı pozisyonda oynayan ondan daha iyi olan kim var saysana bir mesela merak ettim?

Okay'a 7.5 verilmesine ok deyip İrfan'ı beğenmemen de ayrıca tutarsız.

irfanın bence en büyük sorunu fizik

yani kafamızdaki muadil avrupalı meslektaşlarına göre git gel ve birebir mücadelede çabuk bırakan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt