Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterı mı baz alıyoruz? Tüm yorumlara hakim misin ya da kötü oluyor ona göre?

Bana ligde aynı pozisyonda oynayan ondan daha iyi olan kim var saysana bir mesela merak ettim?

Okay'a 7.5 verilmesine ok deyip İrfan'ı beğenmemen de ayrıca tutarsız.
Tüm futbol izleyicisinin ne düşündüğünü bilmek imkânsız elbette. Ama sosyal medya sayesinde çoğunluğun bir konu hakkında ne düşündüğü hakkında bilgi sahibi olunabiliyor. Aksini iddia edenle de tartışabilirim.

Ligde ondan daha iyi kimler var sorusuna gelirsek, ligde ondan daha iyi kimsenin olup olmaması oyuncunun kalitesini değiştirmiyor. Mevzu buysa Donk'la da şampiyon olduk. Belhanda kalırsa onunla da olabiliriz. Ama nasıl şampiyon olunca Donk 'u yeterli görmediysek ve Belhanda'yı da görmeyeceksek, aynı şey İrfan için de geçerli olacak.

Ha isim de verilir. Sakatlık öncesine kadar Dorukhan, pandemi öncesine kadar Sosa, Sivastaki MHY (bize gelse farklı olurdu ama FB'de ne yapar bilinmez), Ozan, Mensah... Hepsi de bana göre İrfan'dan daha iyi oyuncular.

Okay mevzusunda da ortada bir tutarsızlık yok. Çünkü defansif bir oyuncu ile ofansif bir oyuncunun taraftar karşılığındaki beklentileri aynı değil...

Falcaoyu veririm diagneyi vermem o derece. S.ligi vitrini mis gibi oyuncu.

Falcao+babel=irfan+visca okeyim ben. Diagne bu sene satilmasi dahi teklif edilmemeli

Diagne giderse en çok ali yavuz mutlu olur bu işe falcao sakatlanırsa babel gamsızından formayı alır bence ama öyle birsey olmasın tabi risk alacak zaman değil şu an :)

şu irfan denen herifi bir insan nasıl hayret. kardeşim çok mu istiyorsunuz temposuz eli belinde gezen orta saha izlemeyi? takımın en çok eleştirilen konularından biri değil miydi temposuzluk ?

küfredilen belhanda bile temposuyla defansa yardımıyla donunda sallar şu herifi. takımı alıp taşıyan oyuncu desen o da değil. hiç bir büyük maçta piyasada yok
sosyal medya kayserideki mehmet topuz eskişehirdeki alper potuk zamanı daha yaygın olsa neler yazılırdı allah bilir. bunlar o hype'ı hakederdi en azından

Diagne + Babel = Irfan + Visca

Işinize gelirse akbilciler.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

anca babeli alttan para verip kiralatırız fazlası olmaz

Tüm futbol izleyicisinin ne düşündüğünü bilmek imkânsız elbette. Ama sosyal medya sayesinde çoğunluğun bir konu hakkında ne düşündüğü hakkında bilgi sahibi olunabiliyor. Aksini iddia edenle de tartışabilirim.

Ligde ondan daha iyi kimler var sorusuna gelirsek, ligde ondan daha iyi kimsenin olup olmaması oyuncunun kalitesini değiştirmiyor. Mevzu buysa Donk'la da şampiyon olduk. Belhanda kalırsa onunla da olabiliriz. Ama nasıl şampiyon olunca Donk 'u yeterli görmediysek ve Belhanda'yı da görmeyeceksek, aynı şey İrfan için de geçerli olacak.

Ha isim de verilir. Sakatlık öncesine kadar Dorukhan, pandemi öncesine kadar Sosa, Sivastaki MHY (bize gelse farklı olurdu ama FB'de ne yapar bilinmez), Ozan, Mensah... Hepsi de bana göre İrfan'dan daha iyi oyuncular.

Okay mevzusunda da ortada bir tutarsızlık yok. Çünkü defansif bir oyuncu ile ofansif bir oyuncunun taraftar karşılığındaki beklentileri aynı değil...
İrfan 8 numara oynuyor Başakşehir'de, Mert Hakan önde oynuyordu. Saydıkların arasında da bir Sosa daha iyi ondan. Ozan Tufan falan topçu bile değil, mentalite anlamında rezalet bir herif. Dorukhan, İrfan'ın yaptıklarını yapamıyor ki defansif adam daha çok. Mensah benzer ama o da daha iyi falan değil.

Neyse saydığın adamlar bunlarsa İrfan gayet iyi adammış belli oldu zaten.

Sadece bana mı öyle geliyor ama ben bu Irfanı biraz yavaş buluyorum.

sent via GSC

şu irfan denen herifi bir insan nasıl hayret. kardeşim çok mu istiyorsunuz temposuz eli belinde gezen orta saha izlemeyi? takımın en çok eleştirilen konularından biri değil miydi temposuzluk ?

küfredilen belhanda bile temposuyla defansa yardımıyla donunda sallar şu herifi. takımı alıp taşıyan oyuncu desen o da değil. hiç bir büyük maçta piyasada yok
sosyal medya kayserideki mehmet topuz eskişehirdeki alper potuk zamanı daha yaygın olsa neler yazılırdı allah bilir. bunlar o hype'ı hakederdi en azından

Ona verilen görevin de etkisi var tempoda. Mahmuttan ne yetenek ne de kondisyon olarak bir eksiği olduğunu düşünmüyorum ama kağıt üstünde bakınca mahmut daha tempolu oynuyor.
Bir de şu var İrfan'ın kariyerinde calıstıgı en buyuk tdler apo ve milli takımda da biraz şenol. Fatih hoca'nın taylana ve emreye etkisi ortadayken
İrfan'ın gelme ihtimali beni heyecanlandırıyor sahsen

İrfan 8 numara oynuyor Başakşehir'de, Mert Hakan önde oynuyordu. Saydıkların arasında da bir Sosa daha iyi ondan. Ozan Tufan falan topçu bile değil, mentalite anlamında rezalet bir herif. Dorukhan, İrfan'ın yaptıklarını yapamıyor ki defansif adam daha çok. Mensah benzer ama o da daha iyi falan değil.

dorukhan mı irfan mı şu an ihtiyacımız olan

yoksa ikisine de mi

Sadece bana mı öyle geliyor ama ben bu Irfanı biraz yavaş buluyorum.

sent via GSC

yavaş haliyle bizim maçta 6 dripling yapmış yalnız. Yukarda da yazdım bence irfanın suan ki temposuz oynu yeteneksizlikle yada fizik/kondisyonla alakalı değil. Hocasıının ona verdiği rol. Mahmut bile irfandan şuan daha tempolu oynuyor ama irfan mahmuttan daha yeteneksiz diyebilir misin

İkisi de lazım. Daha çok Dorukhan daha iyi olurdu ama şu an.

ben de dorukhan diye düşünüyorum

hatta biraz daha fiziklisi olsa boylu poslu daha da iyi olur

ikisini birden alsak bir süre ortasaha sorunumuz çözülür

6 numaramız pek olmaz ama bir şey olmaz

Ona verilen görevin de etkisi var tempoda. Mahmuttan ne yetenek ne de kondisyon olarak bir eksiği olduğunu düşünmüyorum ama kağıt üstünde bakınca mahmut daha tempolu oynuyor.
Bir de şu var İrfan'ın kariyerinde calıstıgı en buyuk tdler apo ve milli takımda da biraz şenol. Fatih hoca'nın taylana ve emreye etkisi ortadayken
İrfan'ın gelme ihtimali beni heyecanlandırıyor sahsen

2 milyona gelecekse okey. rotasyon yapar deriz. istenilen rakamlar 10 milyonlar diagneler vs vs. kafayı yemiş olmak lazım
şeneri babeli belki biraz para karşılığı dorukhanı al. yüz kat daha mantıklı iş.

Daha önceki sayfalarda az önce yazdım. Ben numaralara takılmıyorum. Yukarda saydığım isimler de profilden ziyade İrfan'dan daha fazla katkısının olacağını düşündüğüm oyuncular.

Ha herkesin düşüncesi farklı olabilir elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt