Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaadesi gecmis borclara, transfer taksitlerine + futbolcularin maaslarina. O gelen parayla denk butceyi anca olusturduk, mali raporlara goz atabilirsin zaten bunlar aciklandi.
Bilmiyorum artık. Bildiğin fikonun durumuna düştük. Yahu 3 senedir doğru dürüst transfer yapamadılar. Hep bir yerler eksik kaldı. O değil de yahu Babel,Belhanda,Feghouli satılamayacak oyuncular mı.? Beceriksiz bunlar.

Ayrica buradan gelen paralarla transferle bir alakasi yok ki, zaten FFP'den dolayi sattigin kadar alabiliyorsun.
Bilmiyorum artık. Bildiğin fikonun durumuna düştük. Yahu 3 senedir doğru dürüst transfer yapamadılar. Hep bir yerler eksik kaldı. O değil de yahu Babel,Belhanda,Feghouli satılamayacak oyuncular mı.? Beceriksiz bunlar.
Bu gelen paralarla transferle bir alakasi yok ki, zaten FFP'den dolayi sattigin kadar alabiliyorsun. Isterse 100 milyon euro gelsin , UEFA izin vermiyor.

Babel, Belhanda ve FEghouli de takimin en cok maas alan oyuncularin basinda geliyor. Yani oyle kolay degil satmak, alicisi olsa bile aldigi maas problem. Oyuncu da dogal olarak ayrilmak istemeyebilir ve talip olan takimlardan burada kazandigindan daha fazlasini isteyince isler tikanma noktasina geliyor. Burada bu yonetimin Babel'e verdikleri maas disinda pek sucunu gormuyorum. Diger iki oyuncuyu zaten eski yonetim getirmisti.

Gecen sene mesela Belhanda'ya talipler varken bu defa da hocanin ta kendisi onay vermemisti.

Bizim takım için kusursuz hamle oyuncusu. Arda ve Babel stil olarak çok benziyorlar. Gerçi Sekidika da Garry'nin türü bir topçu ama hocanın ondan umudu kestiğini düşünüyorum.
Garry den bir bok olmaz şu saatten sonra. Genç olacak hamle ve kanat oyuncun.

Hala daha transfer olacak umudu renktaşları mı görüyorum bence hiç beklentiye girip üzülmelerini istemem. Bu filmi daha önce çok kez gördük

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garry kendi tozunu atamaz. Diğer dediğin oyuncular keşke gelse.

Garry o kadar kötü değil yav ne yaptın. Fener'i de geçen yıl Muric-Kruse'yle birlikte taşıyan adamdı hücumda. Hatta Kadıköy'de bizim maçtan önce sakatlanana kadar o Fener'i bile gole yakın gösteriyordu. O kadrajdan çıktıktan sonra tepetaklak oldular zaten. Benim de ilk tercihim olmaz ama şu an takımda 11 oynayan 2-3 oyuncudan daha büyük Galatasaraylı olduğundan emin olduğum için fayda getireceğini düşünürüm. Fener de tam sezon kenarda otursa bile bize vermez zaten. Hele de daha Arap kazığını yeni yemişken.

Satılamamalarının birincil nedeni maaşları. Haklı olarak ne kulüpler ne de oyuncuların kendisi istekli olmuyor bu durumda.

Fulham'da Jean Michael Seri, bu sezon ilk kez kadroya girdi ve Lig Kupası'ndaki Sheffield Wednesday maçında yedek kulübesinde yer aldı.

Garry o kadar kötü değil yav ne yaptın. Fener'i de geçen yıl Muric-Kruse'yle birlikte taşıyan adamdı hücumda. Hatta Kadıköy'de bizim maçtan önce sakatlanana kadar o Fener'i bile gole yakın gösteriyordu. O kadrajdan çıktıktan sonra tepetaklak oldular zaten. Benim de ilk tercihim olmaz ama şu an takımda 11 oynayan 2-3 oyuncudan daha büyük Galatasaraylı olduğundan emin olduğum için fayda getireceğini düşünürüm. Fener de tam sezon kenarda otursa bile bize vermez zaten. Hele de daha Arap kazığını yeni yemişken.
Fenere giden adamın Galatasaray lılığından şüphe ederim. Fenerin taşınmış hali bile bizim altımızda

Hahahaha
FB_IMG_1600883330520.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Fenere giden adamın Galatasaray lılığından şüphe ederim. Fenerin taşınmış hali bile bizim altımızda

Bize teklif geldi pahalı diye almadık. Arabistan'daki o Garry'i alacak tek enayi Fener olduğundan ona kaktırdılar. Herifin taş yiyecek hali yoktu. Fener'i taşımasına rağmen bizim altımızda olması da normal. Biz ne kadar kötü olursak olalım geçen yıl Fener'le aramızda en az 2 gömlek kadro kalitesi farkı vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt