Ahmet Karan
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 207
- 128
- 238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum artık. Bildiğin fikonun durumuna düştük. Yahu 3 senedir doğru dürüst transfer yapamadılar. Hep bir yerler eksik kaldı. O değil de yahu Babel,Belhanda,Feghouli satılamayacak oyuncular mı.? Beceriksiz bunlar.Vaadesi gecmis borclara, transfer taksitlerine + futbolcularin maaslarina. O gelen parayla denk butceyi anca olusturduk, mali raporlara goz atabilirsin zaten bunlar aciklandi.
Napcaz? Besleyecek miyiz? 30 yaşına geldiŞerefsiz Fener yavrumuz Garry'i bıraksa da beleşe biz alsak.
Napcaz? Besleyecek miyiz? 30 yaşına geldi
Bu gelen paralarla transferle bir alakasi yok ki, zaten FFP'den dolayi sattigin kadar alabiliyorsun. Isterse 100 milyon euro gelsin , UEFA izin vermiyor.Bilmiyorum artık. Bildiğin fikonun durumuna düştük. Yahu 3 senedir doğru dürüst transfer yapamadılar. Hep bir yerler eksik kaldı. O değil de yahu Babel,Belhanda,Feghouli satılamayacak oyuncular mı.? Beceriksiz bunlar.
Garry den bir bok olmaz şu saatten sonra. Genç olacak hamle ve kanat oyuncun.Bizim takım için kusursuz hamle oyuncusu. Arda ve Babel stil olarak çok benziyorlar. Gerçi Sekidika da Garry'nin türü bir topçu ama hocanın ondan umudu kestiğini düşünüyorum.
Garry den bir bok olmaz şu saatten sonra. Genç olacak hamle ve kanat oyuncun.
Garry kendi tozunu atamaz. Diğer dediğin oyuncular keşke gelse.Garry bize gelsin hala tozunu attırır. Ama genç olması benim de tercihi olur. Şu Despedov'la Ivanov muydu neydi onlardan birini ikna edebilseler bari.
Garry kendi tozunu atamaz. Diğer dediğin oyuncular keşke gelse.
Bilmiyorum artık. Bildiğin fikonun durumuna düştük. Yahu 3 senedir doğru dürüst transfer yapamadılar. Hep bir yerler eksik kaldı. O değil de yahu Babel,Belhanda,Feghouli satılamayacak oyuncular mı.? Beceriksiz bunlar.
Fenere giden adamın Galatasaray lılığından şüphe ederim. Fenerin taşınmış hali bile bizim altımızdaGarry o kadar kötü değil yav ne yaptın. Fener'i de geçen yıl Muric-Kruse'yle birlikte taşıyan adamdı hücumda. Hatta Kadıköy'de bizim maçtan önce sakatlanana kadar o Fener'i bile gole yakın gösteriyordu. O kadrajdan çıktıktan sonra tepetaklak oldular zaten. Benim de ilk tercihim olmaz ama şu an takımda 11 oynayan 2-3 oyuncudan daha büyük Galatasaraylı olduğundan emin olduğum için fayda getireceğini düşünürüm. Fener de tam sezon kenarda otursa bile bize vermez zaten. Hele de daha Arap kazığını yeni yemişken.
1 imparator
2 de imparator jr görüyorum
Belhanda fatih terimden sonra 2.imparator olur mu dersin ustad ?
Fenere giden adamın Galatasaray lılığından şüphe ederim. Fenerin taşınmış hali bile bizim altımızda