Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
65 yaş üstüne oy kullanmak yasak diye kural getirelim, kulübümüz için bir hayli hayırlı olacaktır
bu tipler var
d2z79upw0aaplso_1_1_1553415334-400x400.jpg

şampiyon olsak dahi gidiciler hatta galatasaray tarihinde ilk olacaklar hem mali hem idari olarak ibra edilmeyecekler

bu sezon sonu adam akıllı secime gidiyoruz deselerdi herkes kendilerini iyi anacaktı

şu an alenen hocanın kuyusunu kazıyorlar hoca neden ses cıkarmıyor onu cözemedım

ayrıca bundan sonra tahminim genc bir baskan gelir yni üyelerimiz artık fosillere pek oy vermiyor

Bugün hoca diyeceğini dedi özellikle Apo’nun facia palabıyık açıklamasından sonra bombayı kucaklarına bıraktı. Bu yönetim miadını doldurdu çoktan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gideceklerini bildikleri için koydukları parayı alma dertleri olmasın diye göndermiyorlar. Martta korona belasından kurtulmaya yaklaşır ve Olağan Mali İdari Genel Kurul olursa 2011dekinin bir benzerini yaşayabiliriz.
Dursun gittiğinde nerdeyse kurban kesecektik. Taraftar M. Cengiz'in 2. seçimi de kazanması için günlerlerce tt çalışması yaptı, hatta ua denen oluşum da mecburen destek verdi. İbra edilmediler, yine taraftar arka çıktı. GS tarihinde bu kadar desteği arkasına alan başka başkan yok. Ama gel gör ki hem yaptıklarıyla hem de yapmadıklarıyla öyle skandal işlere imza attılar ki o zaman Dursun için neler diyorsak, aynı şeyi şimdi bunlar için diyoruz.

Ondan önce Duygun denen herif...

Daha kötüsü gelmez dedikçe ya en az bir önceki kadar kötüsü ya da bir öncekinden bile daha kötüsü geliyor. Biz mahvolmuşuz yav.

şampiyon olsak dahi gidiciler hatta galatasaray tarihinde ilk olacaklar hem mali hem idari olarak ibra edilmeyecekler

bu sezon sonu adam akıllı secime gidiyoruz deselerdi herkes kendilerini iyi anacaktı

şu an alenen hocanın kuyusunu kazıyorlar hoca neden ses cıkarmıyor onu cözemedım

ayrıca bundan sonra tahminim genc bir baskan gelir yni üyelerimiz artık fosillere pek oy vermiyor
Hocanın kuyusunu kazma gibi bir durum yok hocada adamların iyi niyetini biliyor o yüzden sert açıklamalar yapmıyor. Adamlar oyuncu satmayı beceremedikleri için oyuncu alamıyorlar durum bu kadar basit öyle hocanın altını oyuyorlar falan yok beceriksizler işte bu kadar.

Hocanın kuyusunu kazma gibi bir durum yok hocada adamların iyi niyetini biliyor o yüzden sert açıklamalar yapmıyor. Adamlar oyuncu satmayı beceremedikleri için oyuncu alamıyorlar durum bu kadar basit öyle hocanın altını oyuyorlar falan yok beceriksizler işte bu kadar.
Ben iyi niyetli olduklarına kesinlikle inanmıyorum . Hiç bir fotoğraf karesini kaçırmayanlar geçen sene ağızlarını açıp iki laf söyledi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt