Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
bu tipler var65 yaş üstüne oy kullanmak yasak diye kural getirelim, kulübümüz için bir hayli hayırlı olacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tipler var65 yaş üstüne oy kullanmak yasak diye kural getirelim, kulübümüz için bir hayli hayırlı olacaktır
Reis den destur almadan kendi evinde gelir anca
şampiyon olsak dahi gidiciler hatta galatasaray tarihinde ilk olacaklar hem mali hem idari olarak ibra edilmeyecekler
bu sezon sonu adam akıllı secime gidiyoruz deselerdi herkes kendilerini iyi anacaktı
şu an alenen hocanın kuyusunu kazıyorlar hoca neden ses cıkarmıyor onu cözemedım
ayrıca bundan sonra tahminim genc bir baskan gelir yni üyelerimiz artık fosillere pek oy vermiyor
Dursun gittiğinde nerdeyse kurban kesecektik. Taraftar M. Cengiz'in 2. seçimi de kazanması için günlerlerce tt çalışması yaptı, hatta ua denen oluşum da mecburen destek verdi. İbra edilmediler, yine taraftar arka çıktı. GS tarihinde bu kadar desteği arkasına alan başka başkan yok. Ama gel gör ki hem yaptıklarıyla hem de yapmadıklarıyla öyle skandal işlere imza attılar ki o zaman Dursun için neler diyorsak, aynı şeyi şimdi bunlar için diyoruz.Gideceklerini bildikleri için koydukları parayı alma dertleri olmasın diye göndermiyorlar. Martta korona belasından kurtulmaya yaklaşır ve Olağan Mali İdari Genel Kurul olursa 2011dekinin bir benzerini yaşayabiliriz.
Hocanın kuyusunu kazma gibi bir durum yok hocada adamların iyi niyetini biliyor o yüzden sert açıklamalar yapmıyor. Adamlar oyuncu satmayı beceremedikleri için oyuncu alamıyorlar durum bu kadar basit öyle hocanın altını oyuyorlar falan yok beceriksizler işte bu kadar.şampiyon olsak dahi gidiciler hatta galatasaray tarihinde ilk olacaklar hem mali hem idari olarak ibra edilmeyecekler
bu sezon sonu adam akıllı secime gidiyoruz deselerdi herkes kendilerini iyi anacaktı
şu an alenen hocanın kuyusunu kazıyorlar hoca neden ses cıkarmıyor onu cözemedım
ayrıca bundan sonra tahminim genc bir baskan gelir yni üyelerimiz artık fosillere pek oy vermiyor
Şu ortadaki gözlüklü benim lisedeki bi arka benziyo adı isaydı isaac diyorduk çocuğa neyse ne alakaysa şimdi gelelim konuya 20 yaş altına da yasak getirsek hayırlı olur gibibu tipler var
![]()
Reis in sokağa çıkma yasağı taktiği gibiŞu ortadaki gözlüklü benim lisedeki bi arka benziyo adı isaydı isaac diyorduk çocuğa neyse ne alakaysa şimdi gelelim konuya 20 yaş altına da yasak getirsek hayırlı olur gibi
Ben iyi niyetli olduklarına kesinlikle inanmıyorum . Hiç bir fotoğraf karesini kaçırmayanlar geçen sene ağızlarını açıp iki laf söyledi mi ?Hocanın kuyusunu kazma gibi bir durum yok hocada adamların iyi niyetini biliyor o yüzden sert açıklamalar yapmıyor. Adamlar oyuncu satmayı beceremedikleri için oyuncu alamıyorlar durum bu kadar basit öyle hocanın altını oyuyorlar falan yok beceriksizler işte bu kadar.
Valla reis biliyormuş işi 20 yaş altı ve 65 yaş üstü tehlikeReis in sokağa çıkma yasağı taktiği gibi
Valla reis biliyormuş işi 20 yaş altı ve 65 yaş üstü tehlike

Aman dikkat et o zaman. Gerçi ne kadar edilebilir o da ayrı konu da...Birde benim gibi kronik nefes darlığı olanlar..Virüsü kaparsam direk şut öbür tarafa abbas yolcu![]()
hoca hocaligini yapsin adam olsunŞık 1 hamle olur şüphesiz lakin hocayla çalışmazlar.
birbirlerini sevmiyorlardı en son
ciddili mi yavŞöyle söyleyim klübümüzü level atlatacak bütçe onun için çerez parası bile değil
Daha 1.5 yıl once davayı kazanıp TC den 4 MİLYAR EURO aldı
sakatlıklar olmasın cezalar daha da fitilliyor ateşi o lazım :dBen hocanın motivasyonunu bu sene sakatlıklar ve cezalar dışında hiçbir şeyin düşürebileceğini sanmıyorum. Umarım sezon için minimum kayıp veririz