Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim isterse, bundan sonra her yönetim bir yilda yapilan zarari kendi cebinden ödemeli diye madde uygulayamaz mi?

Sonra bir baskan cikip zarar yapmamak icin tonca oyuncu satmasin diye birde, zararin tek 20% i transfer geliriyle karsilama hakkiniz olur yapsin.

Diyelim bir dönem 15 milyon zarar yaptiysak, yönetim 15 milyona oyunculari satip ve para harcamadan devam yapariz hamlesi yapamaz. En fazla 3 milyonu kaplar o ve geri kalan 12 milyonu ceblerinden ödemek durumunda kalirlar.

Bartomeunun yönetimden bazilari orada ayni durum var diye yavralmis istifa etmesin diye. Adamlarin bazilar biz bu zarari cebimizden ödersek batariz diyenler olmus. Ondan bence simdi cok para alan adamlari yolluyor. Zarar ne kadar düsük olursa o kadar iyi olur onlar icin.

bu ne ula ? herkes bir şekilde uğraşıyor.Bizimkiler de hala transfer bitmez geyiğinde.

Sekidika ortasahaydı önceden hoca bi seri çıkartır ondan artık transfer olmassa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aboubakar bir mucizeyi başarıp sağlıklı kalabilirse Sergen 25 gol attırır ona.

Yönetim isterse, bundan sonra her yönetim bir yilda yapilan zarari kendi cebinden ödemeli diye madde uygulayamaz mi?

Sonra bir baskan cikip zarar yapmamak icin tonca oyuncu satmasin diye birde, zararin tek 20% i transfer geliriyle karsilama hakkiniz olur yapsin.

Diyelim bir dönem 15 milyon zarar yaptiysak, yönetim 15 milyona oyunculari satip ve para harcamadan devam yapariz hamlesi yapamaz. En fazla 3 milyonu kaplar o ve geri kalan 12 milyonu ceblerinden ödemek durumunda kalirlar.

Bartomeunun yönetimden bazilari orada ayni durum var diye yavralmis istifa etmesin diye. Adamlarin bazilar biz bu zarari cebimizden ödersek batariz diyenler olmus. Ondan bence simdi cok para alan adamlari yolluyor. Zarar ne kadar düsük olursa o kadar iyi olur onlar icin.

Öyle bi kanunun çıkması mümkün değil..O zaman klübü sövüşleyemiolar o yüzden..Olur ya bi UEFA bi Super Kupa daha alırsak gelirin klübe kalmaması lazım

Arkadaslar biliyorum buranin konusu degil ama malum transfer diye birsey yok. Bi sorum olacak Size. Erhan Telli ve Ridvani dinledinizmi bilmiyorum ama sizce hangi yorumcu veya gazeteci satilmis kalem degil

Ze luiste gelirse bunlara muriçin parasına muriçten daha iyi 2 forvet almjş olcaklar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüreğinizi karartmayın bu kadar. Transfer olmuyor ya da olmayacak diye dünyanın sonu gelmiş değil. Dünya da ekonominin dip yaptığı bu dönemde belki de en doğrusu bu. Mevcut imkanlar dahilinde yola devam etmek.

Emin olun yönetimin başına kim geçerse geçsin takıma para hibe etmeyeceği için bundan daha iyi yönetileceğimizi düşünmüyorum. Hatta taraftara şirin görünmek adına borçlanarak bunca yıldır çektiğimiz dertlerin çilelerin amacını da bir anda silip süpürecek diye korkmuyor değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt